Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o sticla Staropramen de aur, o excursie la Praga pentru 2 persoane sau un bax de bere Staropramen!

Concurs: Castiga o sticla Staropramen de aur, o excursie la Praga pentru 2 persoane sau un bax de bere Staropramen!

[like_to_read]

ZONA DE DESFASURARE A CAMPANIEI:

Campania este organizata si se va desfasura pe intreg teritoriul Romaniei prin intermediului site-ul www.comoaradinpraga.ro si prin trimiterea de SMS-uri la numarul 1779 (numar de SMS taxat cu tarif normal operabil in retelele de telefonie mobila Orange, Vodafone si Cosmote). Campania se desfasoara in limita stocului disponibil de produse participante promotionale.

DURATA CAMPANIEI:

Campania va fi lansata la data de 5 august 2013, ora 00:00 si va dura pana la data de 29 septembrie 2013, ora 23:59, inclusiv.

MARCILE SI AMBALAJELE PARTICIPANTE:

Produsele participante la Campanie sunt berile marca “Staropramen” (bere cu alcool), in ambalajele: sticla 0,33L NRGB, sticla 0,5L RGB, doza 0,5L si 1L PET, care se identifica prin etichetele promotionale (numita in cele ce urmeaza „ambalaj promotional”) si capac promotional sau cheita promotionala de culoare rosie si care vor avea tiparit in partea interioara a capacului si respectiv a cheitei un cod unic de participare de 10 caractere alfanumerice (numit in cele ce urmeaza „cod unic” sau „cod promotional).

PREMIILE CAMPANIEI:

In cadrul Campaniei se vor acorda 28006 premii constand in:

  • Categoria I: 28,000 x Bax bere Staropramen (6 doze 0.5L/bax)
  • Categoria II: 5 x Excursii la Praga pentru 2 persoane *
  • Categoria III: 1 x Sticla Staropramen de aur (sau contravaloarea ei in lei – 3000 EUR – valoarea ei cu TVA fara impozitul pe venit, care va fi achitat separat de Organizator ) **

*”Excursia la Praga” – Castigatorilor le vor fi prezentate 3 perioade calendaristice, urmand ca cea finala sa fie stabilita de comun acord, in functie de dispobililitatea tuturor celor 5 castigatori, astfel incat plecarea sa fie facuta in formula de grup. Cele 3 perioade calendaristice prezentate nu vor depasi data de 31.12.2013. In situatia in care nu se poate lua o deczie comuna, perioada finala a excursiei va fi aleasa prin decizia majoritatii. Se va asigura exclusiv transportul Bucuresti-Praga si retur (incluzand bilet de avion + taxe de aeroport) si cazarea la un hotel de 4* in Praga, timp de 2 nopti, intr-o camera dubla, pentru castigator si un insotitor al acestuia, care trebuie sa aiba varsta de 18 ani impliniti la data inceperii Campaniei promotionale, cu plecarea vinereasi intoarcere duminca. Transportul cu avionul se asigura tur-retur Bucuresti-Praga cu plecare si intoarcere de pe aeroportul Otopeni, Bucuresti la clasa economy. Pentru castigator si persoana aleasa sa il insoteasca in excursie se asigura cazare in camera dubla. NU se asigura masa pe perioada sederii, transportul de la aeroport la hotel sau de la hotel la aeroport si nici asigurarea de calatorie sau alte facilitati. Este in responsabilitatea castigatorului sa detina documente de calatorie valabile pentru perioada cand se va efectua excursia.

** Sticla Staropramen de Aur in valoare estimativa de 3000 Euro are urmatoarele caracteristici: Dimensiuni: 3.72 cm x 13.6 cm baza x inaltime, puritate aur 14K, greutatea finala a sticlei greutatea finala a sticlei urmand a fi stabilita in functie de cursul gramului de aur BNR din ziua semnarii procesului verbal de atribuire premiu si dupa deducerea oricaror taxe suplimentare care ar interveni in urma modificarilor legislative pe parcursul derularii campanieie (de ex dar nelimitandu-se la cresteri de acciza). Premiul din categoria III poate fi castigat doar de unul dintre cei castigatori ai premiului din categoria II care participa in excursia de grup in Praga, in urma unei curse organizata in Praga si a unui proces de departajare descris in detaliu in sectiunea 12.

MECANISMUL CAMPANIEI:

Campania promotionala se va organiza sub forma unei loterii publicitare, in cadrul careia sunt desemnati castigatorii premiilor din categoria I si II si sub forma unui concurs de tipul„stii si castigi” cu intrebari referitoare la berea Staropramen si locurile vizitate din orasul Praga, pentru premiul categoria III. Desemnarea castigatorilor premiilor din categoria I si II se va face prin tragere la sorti pe baza unui algoritm electronic, cu ajutorul unui program informatic de extrageri specializat, astfel:

In cazul premiilor zilnice ale Campaniei (Categoria I) asa cum este descris in Sectiunea 12 a regulamentului

La sfarsitul Campaniei din toate codurile inscrise si necastigatoare de premii din categoria I, in cazul premiilor finale (Categoria II)

Pentru a participa la loteria organizata in cadrul aceastei Campanii, consumatorii trebuie sa achizitioneze oricare produs Staropramen, sa descopere codurile unice de pe capace sau cheite si sa le inscrie in Campanie, in perioada 5 august 2013, ora 00:00 si 29 septembrie 2013, ora 23.59 (inclusiv), prin una din cele 2 modalitati de inscriere:

  • prin intermediul site-ului www.comoaradinpraga.ro
  • prin SMS la numarul 1779, numar cu tarif normal disponibil in retelele Orange, Vodafone, Cosmote;

Fiecare cod unic poate fi inscris in Campanie o singura data, indiferent de modalitatea de inscriere aleasa.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]