Concurs: Castiga o sedinta foto cu Fabian Tatomirescu!

Adăugat de concursoman în data de 2013.09.26 • 1426 vizualizări

Concurs: Castiga o sedinta foto cu Fabian Tatomirescu!

Concurs: Castiga o sedinta foto cu Fabian Tatomirescu!

Deoarece atat eu, cat si Fabian tinem foarte mult la publicul nostru, ne-am hotarat sa va oferim ocazia de a castiga o sedinta foto profesionala. In acest mod, o norocoasa cititoare va avea sansa sa vada cum e sa pierzi ore in sir la machiaj, coafat si pozat, pentru a obtine cateva fotografii noi, numai bune de pus pe profilul de Facebook. Dar cum asta nu suna deloc rau, sunt sigura ca veti participa in numar cat mai mare!

Asadar, premiul va fi compus din sedinta foto in studio (cu 8 fotografii finale editate) + make-up + coafat (daca este cazul). De machiaj si par se va ocupa Bella, simpatica asistenta a lui Fabian, care va fi mereu cu ochii pe model pentru ca totul sa fie perfect.

Ce trebuie sa faceti pentru a participa:

  1. Sa dati Like paginii Sunshine Sarah pe Facebook.
  2. Sa dati Like paginii Fabian Tatomirescu Creative Media pe Facebook.
  3. Sa lasati un comentariu la aceasta postare cu raspunsul la urmatoarea intrebare: “De ce v-ati dori sa castigati o sedinta foto cu fotograful Fabian Tatomirescu?”.
Raspunsurile nu trebuie sa fie foarte complicate. Fie ca vreti doar o poza noua de profil, fie ca vreti sa realizati o serie de imagini pentru un proiect personal, noi vrem doar sa aflam raspunsurile voastre.

Precizez ca participantele la concurs trebuie sa aiba domiciliul in Bucuresti sau sa se poate deplasa in capitala pentru obtinerea premiului. Concursul incepe astazi si va tine 3 saptamani, urmand ca pe 14 octombrie sa anunt castigatoarea.

PARTICIPA LA CONCURS!


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: