Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-01-21. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o rochie de mireasa si o rochie de seara!

Castiga o rochie de mireasa si o rochie de seara (pentru tine sau pentru mama, nasa, domnisoara de onoare) participand la concursul Alice Design desfasurat pe Facebook in perioada 12 Ianuarie - 20 Februarie 2014.

Inscriere:

Pentru a participa la concurs este necesar sa aveti cont de utilizator pe site-ul facebook.com, completat cu o adresa de email valida si nume/prenume reale. Daca nu aveti cont de utilizator va puteti creea un cont nou, la adresa www.facebook.com.

Inscrierea in concurs se face astfel:

  1. Like la pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AliceDesign.ro
  2. Dati Share la postul concursului
  3. Introduceti un comentariu sub postul concursului cu numele unei rochii Alice Design (introduceti o singura data, mai multe comentarii nu inseamna mai multe participari).

Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti in data de 21.02.2014 la sediul companiei, Episcop Chesarie, nr. 8, Sect. 4, Bucuresti.

Fiecarui participant i se va aloca un numar in ordinea inscrierii in concurs. Tragerea la sorti se va face VIDEO prin intermediul site-ului www.random.org.  Castigatorii vor fi anuntati pe site-ul nostru cat si pe  pagina https://www.facebook.com/AliceDesign.ro in maxim 2 zile de la data desemnarii sale. Daca in termen de 5 zile castigatorul nu va contacta organizatorul, atunci se va alege un alt castigator, iar ciclul se repeta pana la validarea unui castigator.

Pentru validarea castigarii premiului, castigatorul persoana fizica va prezenta actul de identitate la  ridicarea premiului.

Premii:

  • Premiul 1. Un voucher pentru o rochie de mireasa Alice Design, la alegere, indiferent de colectie sau pret. 
  • Premiul 2. Un voucher pentru o rochie de seara Alice Design, la alegere, indiferent de colectie sau pret.

Voucherul este valabil in perioada 20 Februarie 2014 – 31 Decembrie 2014.

Rochia de mireasa va fi realizata la comanda pe masurile castigatoarei.

Rochia de seara va fi realizata la comanda pe masurile castigatoarei sau, daca aceasta va decide sa cedeze premiul unei terte persoane, pe masurile acesteia.