Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o rama foto digitala de la Philips!
Ne-am gandit ca fotografiilor tale de calatorie le-ar sta perfect inramate digital pe biblioteca sau biroul tau, intru amintirea momentelor de neuitat petrecute in vacanta. Asa incat, impreuna cu prietenii nostri de la Philips, punem la bataie o rama foto digitala, pentru un concurs de final de an care speram sa te faca – laolalta cu celelalte lucruri care s-au intamplat aici – sa urci cu entuziasm in Tuk Tuk si in 2012.

Despre ce e vorba:

Rama foto digitala Philips permite personalizarea fotografiilor cu propriile mesaje si setarea de memento-uri pentru momentele speciale. Are 10 stiluri de colaj pentru fotografii si 15 variante de ceasuri animate. Este usor de utilizat, printr-o simpla apasare de buton, avand inclusiv afisaj cu pornire/oprire automata la ore prestabilite pentru a economisi energie.Este dotata cu tehnologia unica de optimizare a imaginilor imagen Pro, care analizeaza fotografiile automat pentru nivel sporit de acuratete si profunzime a culorii si un contrast elegant. In plus, imagen Pro ofera o culoare a pielii imbunatatita, imagini mai clare și vizualizarea fotografiilor fara palpairi, un aspect foarte important in cazul imaginilor statice.Pastreaza pentru totdeauna amintirile pretioase, cum ar fi aniversarile, sarbatorile sau zilele de nastere, cu rama foto digitala de la Philips. Pentru ca amintirile atat de pretioase sa ramana mereu aproape si la fel de vii!

Perioada de desfasurare: Concursul se desfasoara in perioada 21 decembrie 2011 – 15 ianuarie 2012. Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti si va anuntat luni, 16 ianuarie 2012, atat in aceasta pagina cat si pe pagina de Facebook a TukTuk.ro.Ce trebuie sa faci: raspunde corect la intrebarea din formular, completeaza toate campurile formularului si da un Like  paginii noastre de Facebook (in caz ca nu ai facut-o deja).  PARTICIPA LA CONCURS!