Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o rama foto, o zgarda Foresto (eficienta 8 luni ) si o sapca!

Concurs: Castiga o rama foto, o zgarda Foresto (eficienta 8 luni ) si o sapca!

[like_to_read]

PERIOADA SI ZONA DE DESFASURARE A CONCURSULUI:

Concursul este organizat si se desfasoara incepand de la data de 22 Iulie 2013, ora 15:00 si se incheie la data de 22 August 2013, ora 15:00. Concursul va fi promovat in perioada 22 Iulie - 22 August 2013, pe pagina oficiala de Facebook a Organizatorului, facebook.com/BayerIubesteAnimalele si pe iubesteanimalele.ro

MECANISMUL CONCURSULUI:

Concursul "O pereche de... poza" se desfasoara pe pagina facebook.com/BayerIubesteAnimalele.

Pentru a putea sa se inscrie la concurs, participantul trebuie sa detina sau sa deschida un cont de Facebook si sa acceseze aplicatia “O pereche de... poza”, publicata pe facebook.com/BayerIubesteAnimalele: sa isi dea acordul pentru preluarea de catre aceasta aplicatie a urmatoarelor date inscrise in contul de Facebook: nume, prenume, varsta, sex, domiciliu, adresa de e-mail, imagine de profil.

In cadrul aplicatiei “O pereche de... poza”, userul care doreste sa participe la Concurs trebuie sa uploadeze o fotografie (maximum 5 MB cu unul din formatele: jpg, png, gif) cu el si animalutul sau, care sa surprinda asemanarea dintre el si animalutul sau. De asemenea trebuie sa scrie o scurta descriere pentru fotografia pe care o inscrie in concurs, prin care sa motiveze asemenarea.

Procedura de inscriere in concurs pe care trebuie sa o realizeze utilizatorul se va finaliza prin apasarea butonului Adauga fotografia.

Inscrierea in concurs a utilizatorului se realizeaza doar dupa validarea fotografiei, respectiv validarea inscrierii de catre Organizator, in termen de maximum 2 zile lucratoare de la uploadarea fotografiei. Userul va primi confirmarea inscrierii sau motivul pentru care inscrierea nu a fost validata, intr-un e-mail la adresa de e-mail care corespunde contului de Facebook.

Utilizatorii au dreptul de a se inscrie in concurs o singura data, folosind o singura imagine. Fiecare utilizator al aplicatiei poate vota una sau mai multe fotografii inscrise la concurs, o singura data, implicandu-se astfel in procesul de votare ce va determina 10 dintre castigatorii premiilor. Utilizatorii care se inscriu in concurs, nu isi pot vota propria fotografie.

Imaginile si descrierile cu un continut vulgar, licentios, nu vor fi acceptate, iar userii nu vor fi inscrisi in concurs.

Incercarile de fraudare a procesului de votare vor fi penalizate prin stergerea voturilor acordate fraudulos sau prin descalificarea concurentului.

DESCRIEREA PREMIILOR SI DESEMNAREA CASTIGATORILOR:

In cadrul Concursului “O pereche de... poza” se vor desemna prin vot, in functie de numarul de voturi primite de la utilizatorii aplicatiei, un numar de 10 (zece) castigatori si prin tragere la sorti, la finalul concursului, un numar de 20 (douazeci) de castigatori.

Castigatorii desemnati prin procesul de votare vor fi primii 10 participanti care au obtinut cele mai multe voturi, in ordinea descrescatoare a acestora.

Daca in primii 10 participanti exista concurenti cu acelasi numar de voturi, fiecare dintre acestia va fi declarat castigator, in masura in care numarul lor nu depaseste numarul total al premiilor indicat de Organizator (10 premii acordate primilor 10 participanti care au obtinut cel mai mare numar de voturi, in ordinea descrescatoare a acestora) sau numarul premiilor (ramase) disponibile dupa desemnarea castigatorilor care au obtinut un punctaj mai mare.

Daca numarul de participanti cu acelasi numar de voturi depaseste numarul de premii (ramase) disponibile, se va realiza o tragere la sorti doar in randul participantilor cu acelasi numar de voturi, urmand sa fie desemnat un numar de castigatori egal cu numarul de premii (ramase) disponibile.

In lista participantilor pentru cele 20 de premii ce vor fi acordate prin tragere la sorti, vor fi inclusi doar participantii ce nu au castigat unul dintre cele 10 premii acordate prin vot. Un participant va putea castiga un singur premiu.

Fiecare premiu dintre cele 10 premii desemnate prin vot va consta intr-o rama foto, o zgarda Foresto (eficienta 8 luni ) si o sapca, iar valoarea acestuia nu va depasi 190 RON (TVA inclus). Fiecare premiu dintre cele 20 stabilite prin tragerea la sorti va consta intr-o zgarda Foresto (eficienta 8 luni ) si o sapca, iar valoarea acestuia nu va depasi 155 RON (TVA inclus).

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti, desfasurata online pe site-ul random.org in data de 23 August, intre orele 12.00 – 16.00. Lista participantilor la tragerea la sorti va fi realizata in functie de ordinea de inscriere in concurs.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]