98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
25
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o plimbare romantica cu balonul cu aer cald!

   2012.02.11    1229

Descrierea concursului: InZonaTa aprecieaza fiecare membru care achizitioneaza ofertele InZonaTa, si cu atat mai mult pe cei care se pregatesc deValentine's Day cumparand ofertele InZonaTa! Cumpara orice oferta InZonaTa intre 9 Februarie si 14 Februarie si intri automat in tragerea la sorti pentru o plimbare romantica cu balonul cu aer cald. Intra in concurs si ofera un cadou de neuitat unei persoane dragi de Valentine's Day! Castigatorul  poate folosi premiul in perioada 1 martie - 1 august! Premiul este oferit de John Balon Sky Team care doreste sa impartaseasca cu membri InZonaTa experienta extraordinara a zborului cu balonul cu aer cald. Esti utilizator fidel si ai cumparat mai multe oferte? Atunci ai multe sanse de castig – fiecare oferta cumparata reprezinta o inregistrare in concurs! Si nu uitati ca daca va invitati prietenii in comunitatea InZonaTa puteti strange puncte de fidelitate, pe baza carora beneficiati de oferte gratuit! InZonaTa va ureaza spor la cumparaturi! Premiile concursului: O plimbare pentru doua persoane cu balonul cu aer cald de la John Balon Sky Team! Plimbarea poate fi efectuata in perioada 1 martie - 1 august pe baza de programare. PARTICIPA LA CONCURS!

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.