101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
23
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o placa de par Remington!

   2012.02.02    1497

CONCURS: Castiga o placa de par Remington! Am revenit, cum v-am promis, cu un nou CONCURS! De aceasta data avem ca premiu o placa de par marca Remington – Ceramic Straight 230. Un model cu ajutorul caruia poti spune adio firelor rebele. Hai sa vezi cum o poti castiga! Ce trebuie sa faci? 1. Sa dai LIKE paginii noastre de Facebook! 2. Sa urci pe wall-ul nostru o poza cu o coafura super tare. 3. Invita-ti prietenii sa dea LIKE la poza! Poza cu cele mai multe LIKE-uri castiga! Concursul incepe azi, 1 februarie, si se va incheia vineri, 10 februarie, la ora 12 noaptea. Poza castigatoare va fi cea cu cele mai multe LIKE-uri la incheierea concursului. Succes! PARTICIPA LA CONCURS! Afla mai multe detalii despre placa de par Remington Ceramic Straight 230!

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.