98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
13
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o pagina in cartea "Delikat: 365 de retete pentru un pui de poveste" sau un cos cu produse Knorr si Delikat!

   2013.06.30    2488

Concurs: Castiga o pagina in cartea "Delikat: 365 de retete pentru un pui de poveste" sau un cos cu produse Knorr si Delikat!

[like_to_read]

Castiga un loc demn de povestit mai departe in cartea de bucate " Delikat: 365 de retete pentru un pui de poveste ".

Pentru asta completează formularul din secțiunea “Inscrie rețetă” cu rețeta favorită a famileiei tale de pui cu Delikat.

Primele 300 de înscrieri sunt răsplătite cu o mulțime de ajutoare în bucătărie de la Knorr & Delikat.

La sfârșitul concursului un juriu de bucătari iscusiți din cele patru zări va selecta cele mai gustoase rețete și le va aduna în cartea “Delikat: 365 de rețete pentru un pui de poveste”, iar rețeta de pui cu Delikat preferată de familia ta se poate regăsi printre ele, la loc de cinste !

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]


PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.