108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o noapte de cazare la hotel New Montana din Sinaia!

 admin  2014.01.24  Vacante,Trageri la sorti  1880

hotel New Montana

Concurs “ABD te combina la munte de Valentine’s Day” se va desfasura in perioada 22 ianuarie  – 11 februarie 2014 pe site-ul abdcomputer.ro

Mecanism concurs:
Pentru a se inscrie in concurs, participantii trebuie sa aiba minim o comanda efectuata pe site-ul abdcomputer.ro  in perioada 22 ianuarie - 11 februarie 2014. 

Premii:
Premiul concursului consta intr-o noapte de cazare la hotel New Montana 4**** din Sinaia, cu mic dejun inclus in data de 15-16 februarie 2014.

Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti cu ajutorul site-ului random.org si va fi afisat pe pagina speciala a concursului in data de 11 februarie 2014. Castigatorul va fi contactat de catre Organizator pe datele inregistrate in comanda efectuata.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online ziua indragostitilorNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.