105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11656
concursuri
expirate
26
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o masina de spalat rufe Arctic!

   2013.10.04    1795

Concurs: Castiga o masina de spalat rufe Arctic!

Campania se va desfasura la nivel national in perioada 1 septembrie 2013, ora 00:00 – 31 octombrie 2013, ora 23:59.

Mecanismul concursului:

Pentru a participa la Campanie, consumatorii (persoane fizice) trebuie sa achizitioneze in perioada Campaniei orice produs participant la Campanie, si sa trimita in perioada de desfasurare a concursului codul unic descoperit pe ambalajul produsului participant prin SMS la numarul 1899 (numar cu tarif normal valabil in retelele Cosmote, Orange si Vodafone). Mai multe produse participante achizitionate reprezinta mai multe sanse de castig. Un participant poate inscrie intr-o zi de Campanie cel mult 5 coduri promotionale unice distincte descoperite pe produsele participante la Campanie.

Premiile:

  • In cadrul acestei Campanii se acorda in fiecare zi a Campaniei, cate un premiu constand intr-o masina de spalat rufe Arctic AFD 1000 A+, in valoare comerciala de 1250 lei.

In total se acorda 61 premii.

PARTICIPA LA CONCURS!


PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.