Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o masina Mitsubishi ASX, un sejur in Republica Dominicana, bilete de avion, bilete, popcorn, racoritoare, produse de ciocolata sau alte sute de

Concurs: Castiga o masina Mitsubishi ASX, un sejur in Republica Dominicana, bilete de avion, bilete, popcorn, racoritoare, produse de ciocolata sau alte sute de mii de premii!

[like_to_read]

Campania promoţională se va desfăşura în toate cinematografele Cinema City România (Cinema City Arad – Atrium,Cinema City Arad – GTC, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Cluj Iulius, Cinema City Cluj Polus, Cinema City Constanța , Cinema City Cotroceni, Cinema City Iaşi, Cinema City Piteşti, Cinema City Ploieşti, Cinema City Sun Plaza, Cinema City Târgu Mureș, Cinema City Timişoara), localizate la următoarele adrese:

 • CINEMA CITY ARAD, Atrium Mall Arad, Calea Aurel Vlaicu nr 10-12 etaj 2, Arad, Jud. Arad
 • CINEMA CITY ARAD, Galleria Mall Arad, Strada Aurel Vlaicu nr 225-235 etaj 1, Arad, Jud. Arad
 • CINEMA CITY BACĂU, Arena Mall Bacău, Str Ștefan cel Mare nr 28, etaj 2, Bacău, Jud. Bacău
 • CINEMA CITY BAIA MARE, Gold Plaza Mall Baia Mare, Str Victoriei nr 73, etaj 2, Baia Mare, Jud. Maramureș
 • CINEMA CITY BRĂILA, European Retail Park Brăila – Promenada Mall, parter, Comuna Chiscani, Sat Vărsătura, Str. Principala nr. 4, Jud. Brăila
 • CINEMA CITY Constanța , Maritimo Shopping Center Constanța , Str Aurel Vlaicu nr 220, Constanța , Jud. Constanța
 • CINEMA CITY CLUJ, Iulius Mall Cluj, Str. Al. Vaida- Voievod nr. 53B, Cluj Napoca, Jud. Cluj
 • CINEMA CITY CLUJ, Polus Center, Str. Comuna Floreşti, Jud. Cluj, Str. Avram Iancu, nr. 492-500
 • CINEMA CITY COTROCENI, Mall AFI Palace Cotroceni, Bd Vasile Milea nr 4, etaj 1, Sector 6, Bucuresti
 • CINEMA CITY IAȘI, Iulius Mall Iaşi, Bd. Tudor Vladimirescu nr. 2, etaj 3, Iaşi, Jud. Iaşi
 • CINEMA CITY PITEȘTI, Euromall Pitești, Calea București nr. 36, etaj 1, Pitești, Jud. Argeș
 • CINEMA CITY PLOIEȘTI Shopping City, Comuna Blejoi, DN1B, km. 6, Jud. Prahova
 • CINEMA CITY SUN PLAZA, Sun Plaza Mall București, Calea Văcărești nr. 391, etaj 1, sector 4, Bucureşti
 • CINEMA CITY TIMIŞOARA, Iulius Mall Timişoara, Str. Aristide Demetriade, nr 1, etaj 2, Timişoara, Jud. Timiş
 • CINEMA CITY TÂRGU MUREȘ, Promenada Mall, Str Gheorghe Doja Nr 243, Târgu Mureș, Jud. Mureş

Numai biletele achiziţionate în cinematografele din reţeaua Cinema City România enumerate mai sus sunt valide pentru Campania promoţională “ Fii Star de Cinema City și Câștigă Premii ca în Filme ”.

Perioada campaniei este: 12 iulie - 31 august 2013.

PRODUSELE PARTICIPANTE:

Taloanele razuibile din cadrul campaniei promoționale se acordă numai pentru achizițiile de bilete, indiferent de prețul biletului achiziționat. Niciun alt produs comercializat sub egida sau în incinta cinematografelor Cinema City România enumerate mai sus nu permite acordarea de taloane razuibile.

În promoție sunt cuprinse numai biletele achiziționate de la casele de bilete ale cinematografelor Cinema City România enumerate mai sus, biletele achiziționate online pe site-ul www.cinemacity.ro și voucherele pre-plătite. Pentru a beneficia de taloanele razuibile din cadrul promoției clientul trebuie să achite biletul în numerar, prin card bancar, sau să prezinte la casa de bilete un voucher pre-plătit. Campania promoțională "Fii Star de Cinema City și Câștiga Premii ca în Filme " nu se aplică biletelor obținute gratuit și nici voucherelor pentru salariații Cinema City preschimbate în bilete la casă.

MECANISMUL CAMPANIEI PROMOȚIONALE:

Campania promoțională se desfășoară în perioada 12 iulie - 31 august 2013. Toate persoanele fizice care achiziționează unul sau mai multe bilete la cinematografele Cinema City România  în timpul perioadei promoționale, pot participa la promoție. Pentru fiecare bilet achiziționat, cumpărătorul va primi de la casier un talon răzuibil. Mai multe bilete achiziționate reprezintă mai multe taloane răzuibile, numărul de taloane răzuibile acordat fiind egal cu numărul de bilete achiziționate. Taloanele răzuibile sunt acordate indiferent de prețul biletului achiziționat, sau de tipul filmului (peliculă 35 mm, digital sau 3D) Cumpărătorul este singurul responsabil pentru păstrarea talonului razuibil până la ridicarea premiului aferent. Taloanele răzuibile sunt oferite în limita stocului disponibil. Toți clienții pot participa la tragerea la sorți, completând partea detașabilă a cardului.

PREMII EXTRAGERE:

 1. 1 autoturism MITSUBISHI ASX
 2. 1 Excursie în Republica Dominicană, la un hotel de 5* all inclusive (Bilet de avion dus- întors, Taxe de aeroport, Transfer aeroport - hotel - aeroport, 7 nopți de cazare la 5*, All inclusive, Asigurare medicală, Concierge) Pachetul este pentru 2 persoane și este valabil de la 1 noiembrie 2013 până pe 31 martie 2014 exceptând perioada 20 decembrie - 10 ianuarie; rezervarea trebuie făcută în 2 săptămâni după ce intră în posesia voucherului.
 3. 2 Bilete de avion Luthansa - Sunt valabile pentru călătorii până în 31 martie 2014, destinația se alege pe rutele Lufthansa, în limita locurilor disponibile, rezervarea trebuie făcută la 2 săptămâni după ce intră în posesia voucherului.

Acordarea premiilor se va face prin tragere la sorți, astfel:

 1. Fiecare talon razuibil prezintă o parte detașabilă, pe care participanții vor completa datele personale, după cum urmează: date obligatorii (nume, prenume, număr de telefon, adresă de e-mail, cinematograful Cinema City în care participă la promoție, numărul biletului de film pentru care a primit talonul razuibil respectiv), date opționale (adresă, data nașterii).
 2. Taloanele completate vor fi depuse în urnele disponibile la casele de bilete ale tuturor cinematografelor Cinema City România enumerate mai sus.
 3. Tragerea la sorți va avea loc în termen de 15 zile de la data încheierii campaniei
 4. Tragerea la sorți constă în extragerea aleatorie, manual, a unui câștigător pentru autoturismul MITSUBISHI ASX, un câștigător pentru biletele de avion și un câștigător pentru excursia în Republica Dominicană și a 5 rezerve pentru fiecare premiu. Premiile nu pot fi preschimbate în bani sau cu alte produse.Se va apela la rezerve în următoarele cazuri:
 5. Câștigătorul va fi anunțat personal de către un angajat al S.C. Cinema City România SRL, în maxim 5 (cinci) zile lucrătoare de la data încheierii tragerii la sorți, telefonic și prin e-mail la adresa declarată în talonul de concurs.
 6. Câștigătorul poate intra în posesia premiilor acordate prin extragere la sorți doar dacă va prezenta în momentul revendicarii premiului actul de identitate valabil însoțit de BILETUL DE CINEMATOGRAF CU NUMĂRUL ÎNSCRIS PE TALONUL DE CONCURS. În cazul în care una din aceste 2 condiții nu este îndeplinită, câștigătorul nu poate intra în posesia Marelui Premiu, și se va apela la rezerve, în ordinea extragerii lor, până în momentul în care se va găsi un câștigător care să îndeplinească toate condițiile de mai sus.
 7. Numele câștigătorului va fi publicat după tragerea la sorți și după stabilirea câștigătorului final, pe site-ul Cinema City: www.cinemacity.ro și în materialele de presă furnizate de către organizator.

Taloanele răzuibile conţin următoarele PREMII INSTANT:

 • PREMII LA CASA DE BILETE
  • 300,000 de premii 1+1, constând fiecare într-un bilet gratuit la un film la Cinema City, cu următoarea condiție: câștigătorul să plătească un bilet cu preț întreg (adult) pentru același spectacol (la Cinema City). Aceste bilete sunt valabile de luni până joi, și pentru filmele 2D sau 3D, în toate cinematografele din rețeaua Cinema City România, mai puțin în București Cotroceni in sălile VIP și Romtelecom IMAX. Aceste bilete pot fi folosite doar la același film și la aceași oră si nu includ ochelarii 3D.
  • 6,000 de premii constând fiecare într-un bilet gratuit la orice film la Cinema City. Aceste bilete sunt valabile de luni până joi pentru filmele 2D sau 3D, în toate cinematografele din rețeaua Cinema City România, mai puțin în București Cotroceni in sălile VIP și Romtelecom IMAX. Pentru filmele 3D biletul gratuit nu include ochelarii 3D, acestia fiind achitati separat de client.
  • 1,000 de premii constând într-o invitație dublă la un film la Cinema City. Aceste bilete sunt valabile de luni până joi, , pentru filmele 2D sau 3D, în toate cinematografele din rețeaua Cinema City România mai puțin în București Cotroceni sălile VIP și Romtelecom IMAX. Pentru filmele 3D biletul gratuit nu include ochelarii 3D, acestia fiind achitati separat de client.
 • PREMII LA BARUL ȘI CAFENEAUA DE INCINTA DIN CINEMA CITY ROMÂNIA
  • 30,000 de premii “Plăteşti un meniu popcorn mediu și primești unul mare!” constând în primirea unui meniu mare în cazul în care se plătește prețul unui meniu mediu (la barul din incinta Cinema City). Acest tip de premiu este valabil pentru meniurile de popcorn în toate cinematografele din rețeaua Cinema City România.
  • 2,700 de premii “ Super Preț la Meniul Duet popcorn: 13 lei” constând în primirea unui meniu Duet la prețul de 13 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil exclusiv în cinematografele Cinema City Cotroceni și Cinema City Sun Plaza din București.
  • 12,300 de premii “ Super Preț la Meniul Duet popcorn: 10,5 lei” constând în primirea unui meniu Duet la prețul de 10,5 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil exclusiv în cinematografele Cinema City Arad - Atrium,Cinema City Arad - GTC, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Cluj- Iulius, Cinema City - Polus, Cinema City Constanța , Cinema City Iași, Cinema City Pitești, Cinema City Ploiești , Cinema City Târgu Mureș, Cinema City Timișoara.
  • 4,300 de premii “Super Preț la Popcorn Mediu: 5 lei” constând în primirea unei porții medii de popcorn la prețul de 5 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil exclusiv în cinematografele Cinema City Cotroceni și Cinema City Sun Plaza din București.
  • 20,700 de premii “ Super Preț la Popcorn Mediu: 4 lei” constând în primirea unei porții medii de popcorn la prețul de 4 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil exclusiv în cinematografele Cinema City Arad - Atrium,Cinema City Arad - GTC, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Cluj- Iulius, Cinema City Cluj - Polus, Cinema City Constanța , Cinema City Iași, Cinema City Pitești, Cinema City Ploiești , Cinema City Târgu Mureș, Cinema City Timișoara.
  • 3,600 de premii “ Super Preț la Nachos Mediu: 6 lei” constând în primirea unei porții medii de nachos la prețul de 6 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil exclusiv în cinematografele Cinema City Cotroceni și Cinema City Sun Plaza din București.
  • 16,400 de premii ”Super Preț la Nachos Mediu: 5 lei” constând în primirea unei porții medii de nachos la prețul de 5 lei în locul prețului afișat la bar.Acest tip de premiu este disponibil exclusiv în cinematografele Cinema City Arad - Atrium, Cinema City Arad - GTC, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Cluj- Iulius, Cinema City Cluj - Polus, Cinema City Constanța , Cinema City Iași, Cinema City Pitești, Cinema City Ploiești , Cinema City Târgu Mureș, Cinema City Timișoara.
  • 2,300 de premii “ Super Preț la Limonadă: 4.5 lei” constând în primirea unei limonade la prețul de 4.5 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil exclusiv în cinematografele Cinema City Cotroceni și Cinema City Sun Plaza din București.
  • 5,200 de premii “ Super Preț la Limonadă: 4 lei” constând în primirea unei limonade la prețul de 4 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil exclusiv în cinematografele Cinema City Arad - Atrium, Cinema City Arad - GTC, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Cluj- Iulius,, Cinema City Constanța , Cinema City Ploiești , Cinema City Târgu Mureș.
  • 2,300 de premii “Super Preț la Frappe: 5 lei” constând în primirea unui frappe la prețul de 5 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil exclusiv în cinematografele Cinema City Cotroceni și Cinema City Sun Plaza din București.
  • 5,200 de premii “ Super Preț la Frappe: 4 lei” constând în primirea unui frappe la prețul de 4 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil exclusiv în cinematografele Cinema City Arad - Atrium,Cinema City Arad - GTC, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Cluj- Iulius, , Cinema City Constanța , Cinema City Ploiești , Cinema City Târgu Mureș.
  • 2,000 de premii “Super Preț la Milkshake: 5 lei” constând în primirea unui milkshake la prețul de 5 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil exclusiv în cinematografele Cinema City Cotroceni și Cinema City Sun Plaza din București.
  • 4,500 de premii “Super Preț la Milkshake: 4 lei” constând în primirea unui milkshake la prețul de 4 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil exclusiv în cinematografele Cinema City Arad - Atrium,Cinema City Arad - GTC, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Cluj- Iulius, , Cinema City Constanța , Cinema City Ploiești , Cinema City Târgu Mureș.
  • 5,000 de premii “1 popcorn mediu gratuit” constând fiecare într-o cutie de popcorn mediu (85 grame) la barurile din incinta cinematografelor Cinema City. Acest tip de premiu este disponibil în toate cinematografele din rețeaua Cinema City România.
  • 7,500 de premii “1 Espresso Gratuit” constând fiecare într-un produs de cafea de tip espresso la cafenelele din incinta cinematografelor Cinema City. Acest tip de premiu este disponibil în toate cinematografele din rețeaua Cinema City România.

Notă: Premiile de la barul și cafeneaua din incinta Cinema City vor fi acordate numai în situația în care câștigătorul lor prezintă de asemenea (la bar sau cafenea) un bilet de cinema împreună cu talonul răzuit.

 • PREMII ACORDATE DE SPONSORI
  • 19. 50.000 de premii constând fiecare într-un produs de ciocolată oferit de Mars România:
   • 5,000 de premii constând fiecare într-un baton de ciocolată Snickers, oferit în toate cinematografele Cinema City
   • 5,000 de premii constând fiecare într-un baton de ciocolată Mars, oferit oferit în toate cinematografele Cinema City
   • 5,000 de premii constând fiecare într-un baton de Bounty, oferit în toate cinematografele Cinema City
   • 9,000 de premii constând fiecare într-un produs de ciocolată Twix, oferit în toate cinematografele Cinema City
   • 13.000 premii constând fiecare într-un produs de ciocolată de M&Ms cu arahide, oferit în toate cinematografele Cinema City
   • 13.000 premii constând fiecare într-un produs de ciocolată de M&Ms cu ciocolată, toate cinematografele Cinema City .
  • 10.000 de premii constând în CD-uri cu muzică oferite de Cat Music. Acest tip de premiu este valabil în toate cinematografele din rețeaua Cinema City România.
  • 15 abonamente fitness valabile 3 luni oferite de World Class. Acest tip de premiu este disponibil exclusiv în cinematografele Cinema City București Cotroceni, Cinema City București Sun Plaza, și Cinema City Cluj- Iulius. Câstigatorii vor primi voucherele în cinema pe care trebuie să le prezinte la World Class pentru a putea beneficia de premiu.
  • 150 abonamente fitness valabile 1 săptămână oferite de World Class. Acest tip de premiu este disponibil exclusiv în cinematografele Cinema City București Cotroceni, Cinema City București Sun Plaza și Cinema City Cluj- Iulius. Câștigatorii vor primi voucherele în cinema pe care trebuie să le prezinte la World Class pentru a putea beneficia de premiu.
  • 600 vouchere de 50 euro reducere pentru pachete turistice oferite de Triptailor. Acest premiu poate fi revendicat doar prin prezentarea cardului câștigător sau a unei copii după acesta la sediul Triptailor

Acest tip de premiu este valabil în toate cinematografele din rețeaua Cinema City România. Numărul total al premiilor (excluzând marile premii) este: 492,265 buc. Numărul total al taloanelor razuibile este: 700.000 buc.

Taloanele razuibile nu pot fi utilizate pentru obținerea altor produse decât cele descries anterior. Taloanele razuibile nu pot fi utilizate parțial și nu pot fi transformate în reduceri de preț la tarifele integrale ale produselor cuprinse în promoție sau la alte produse. Acordarea oricărui tip de premiu în baza talonului răzuit se poate face doar dacă persoana care solicită premiul prezintă, împreună cu talonul răzuit, și biletul la film la cumpărarea căruia a fost acordat talonul razuibil. Cumpărătorul trebuie să prezinte talonul răzuit la casa de bilete sau casa de marcat a barului sau a cafenelei din incintă înaintea înregistrării comenzii. În cazul în care cumpărătorul nu informează casierul că dorește să obțină produsele în bază premiului înainte de finalizarea tranzacției, gratuitatea nu poate fi aplicată. Casierul va păstra cardul răzuit. O ștampilă va fi aplicată pe cardul răzuit și un colț al cardului va fi tăiat, pentru a marca faptul că premiul a fost consumat. Participanții la promoție nu au dreptul la condiții speciale privind accesul sau distribuția produselor incluse în promoție, ci doar la gratuitățile specificate în regulament și pe cardul razuibil. (Condițiile standard ale cinematografelor Cinema City privind capacitatea sălii, “primul sosit, primul servit” la case și rezervările sunt aplicabile tuturor participanților la promoție). Talonul răzuibil nu este nominal, oricine are asupra sa un card răzuit conform acestui regulament, împreună cu biletul la film în baza căruia a fost acordat cardul razuibil, are dreptul să primească gratuitatea/premiul pe care o/îl presupune acesta. Taloanele razuibile sunt oferite numai la momentul achiziției. Taloanele răzuibile nu vor fi oferite după ce cumpărătorul a părăsit zona caselor de bilete. Taloanele razuibile nu pot fi oferitein baza bonului, pentru achiziții sau tranzacții care au fost deja finalizate. Promoția “ Fii Star de Cinema City și Câștigă Premii ca în Filme ” se aplică numai tranzacțiilor finalizate la casele de bilete Cinema City România enumerate mai sus, în condițiile menționate în Capitolul 2, art. 2.1., tranzacțiilor online pe site-ul www.cinemacity.ro și voucherelor pre-plătite. În cazul biletelor achiziționate on-line, acestea trebuie să fie ridicate de la casele de bilete sau de la ATM-urile din cinematografele Cinema City, ocazie cu care clienții vor primi și taloanele razuibile. Premiile câștigate în urma răzuirii taloanelor vor fi ridicate exclusiv de la cinematograful Cinema City din care a fost primit și talonul razuibil corespunzător.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]