Concurs: Castiga o masina KIA SOUL sau 100 EUR pe loc!

Adăugat de concursoman în data de 2012.10.31 • 1428 vizualizări

Concurs: Castiga o masina KIA SOUL sau 100 EUR pe loc!

 Concurs: Castiga o masina KIA SOUL sau 100 EUR pe loc!

Cum auzi sunetul special la Europa FM trimite SMS la 1721 (numar cu tarif normal) cu textul MASINA EUROPA FM, numele si orasul si poti castiga pe loc 100 euro. Intri automat si in tragerea la sorti din 14 decembrie cand poti castiga o masina KIA SOUL pentru familia ta! Grabeste-te! Dupa ce ai auzit sunetul special de concurs ai doar o ora la dispozitie sa trimiti SMS la Europa FM! Pentru mai multe informatii consulta regulamentul oficial de concurs: Organizarea  si mecanismul concursului:
 • Competitia intitulata “O masina pentru familia ta!” se desfasoara in perioada 1 noiembrie – 14 decembrie  2012, prin intermediul postului de radio Europa FM.
 •  Pentru a putea participa la concurs, ascultatorii Europa fm trebuie sa asculte programele postului iar in momentul difuzarii semnalului sonor de concurs, in interval de o ora, trebuie sa trimita un sms la numarul 0728.111.222 (SMS cu tarif normal, valabil in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange, Cosmote si Zapp)cu textul “MASINA” si urmatoarele date de contact: NUME si PRENUME si ORAS. Sunt inscrisi in concurs doar participantii care au trimis sms-uri valide ce au fost receptionate de catre Europa FM.
 •  In perioada 1 noiembrie – 13 decembrie, participantii pot castiga prin tragerea la sorti realizata prin intermediul unui site specializat, contravaloarea in lei a 100 de euro la fiecare concurs; toti participantii care au trimis sms-uri valide, chiar daca au castigat premii in bani, vor intra in tragerea la sorti pentru marele premiu, o masina KIA SOUL, care va fi extras in data de 14 decembrie, in emisiunea Desteptarea, in intervalul orar 7.00 – 10.00 AM.
 • Pentru a da posibilitatea cat mai multor ascultatori Europa FM sa  castige premiile in bani oferite de organizator, li se permite acestora, in condititiile in care nu au fost trasi la sorti, in intervalul de concurs aferent  orei imediat urmatoare celei in care au trimis SMS, sa trimita SMS -uri si pentru celelalte concursurile organizate in intreaga perioada 01.11-13.11.2012 in competitia intitulata “ O masina pentru familia ta”.
 • In perioada 1 noiembrie – 13 decembrie, se vor organiza maxim 5 concursuri cu premii in bani de luni - vineri, iar in data de 14.12.2012 se va organiza un singur concurs, in cadrul caruia va fi selectat castigatorul marelui premiu, o masina KIA SOUL.
 • Participantii care au fost alesi prin tragere la sorti, vor fi contactati telefonic, in ora urmatoare incheierii intervalului de o ora  in care pot trimite SMS-uri, pentru a raspunde in direct la o intrebare legata de continutul emisiunii Desteptarea din ziua respectiva. Daca ascultatorul selectat nu stie raspunsul la intrebare, pierde premiul de 100 de euro. Premiul nu se reporteaza pentru concursul urmator.
 • Castigatorul marelui premiu va fi selectat prin tragere la sorti dintre toti participantii care au trimis sms-uri valide, receptionate de Europa FM, inclusiv cei care au castigat premii in bani. Acesta va fi extras si anuntat pe postul de radio Europa FM in emisiune Desteptarea din data de 14.12.2012; va fi declarat castigator fara a mai raspunde la intrebari din contentul emisiunilor Europa FM.
Participantii la concurs. Conditii de participare:
 •  La concursul intitulat “O masina pentru familia ta!” poate participa orice persoana fizica, care a implinit varsta de 14 ani si care face dovada domiciliului sau rezidentei in Romania. In cazul castigatorilor minori, acestia au obligatia sa fie insotiti la ridicarea premiului, de un curator/tutore legal care va prezenta organizatorului, un act doveditor in acest sens.
 • Participarea la concurs a participantilor atrage acceptarea implicita, neconditionata si fara rezerve, de catre acestia a prezentului regulament, considerandu-se drept reale, corecte si complete toate datele furnizate de participanti.
 • In cazul descoperirii oricaror neconcordante intre datele furnizate organizatorului (de catre oricare dintre participanti) si realitate, respectiva participare se invalideaza fara indeplinirea vreunei formalitati inaintea participantilor.
 • Participarea la concursul “O masina pentru familia ta!” implica acceptarea neconditionata, exclusiva si irevocabila a participantilor ca numele, fotografiile si materialele filmate cu acestia si castigatorii sa poata fi facute publice si exploatate in orice scop inclusiv publicitar de catre organizator si/sau subcontractanti ai acestuia fara nici un fel de pretentii din partea participantilor si castigatorilor.
 •  Nu pot participa la concurs angajatii si colaboratorii cu contract ai organizatorului, rudele angajatilor organizatorului pana la gradul 4, precum si angajatii si rudele acestora pana la gradul 4 apartinand tertelor societati sau fundatii implicate in promovarea proiectului reprezentat de concursul intitulat “O masina pentru familia ta!”.
Valoarea si acordarea premiilor din concurs: Premiile acordate de catre organizator :
 • in bani: premii in valoare de cate 100 de euro/ concurs, in valoare totala 54.000 lei reprezentand contravaloarea a  12.000 euro, unde 1 euro=4,5 Ron
 • in obiecte: premiul cel mare-o masina Kia Soul, acordata prin tragere la sorti, in valoare de 75.176,39 ron (tva inclus)
Castigatorii vor fi contactati de catre un reprezentant Europa FM, in termen de maxim 5 zile de la castigarea premiilor, pentru a primi toate detaliile necesare validarii premiilor.


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: