Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o masina Ford Fiesta, un telefon Samsung Galaxy S3 sau un robot de bucatarie! [Update: 01.07.2013]

Concurs: Castiga o masina Ford Fiesta, un telefon Samsung Galaxy S3 sau un robot de bucatarie!

TIMELINE PE GUSTATE

Campania “ PE GUSTATE CU LACTAG ” se va desfasura in perioada 29 aprilie - 30 iunie 2013.

Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice, cetateni romani, cu domiciliul stabil/resedinta in Romania, care au implinit 18 ani pana la data inceperii promotiei, care achizitioneaza produse marca Lactag din magazinele Pe Gustate participante in campania promotionala, in valoare de minim 50 ron pe un bon fiscal.

MECANISMUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI:

 • Campania “ PE GUSTATE CU LACTAG” se desfasoara in perioada 29 aprilie - 30 iunie 2013  31 august 2013.
 • Pentru a participa la aceasta Campanie, participantii trebuie sa cumpere produse Lactag in magazinele PE GUSTATE participante in campanie, in valoare de minim 50 ron pe un bon fiscal, in perioada desfasurarii campaniei.
 • Pentru ficare bon fiscal indeplinind conditiile de participare definite la alin. (2) participantul va primi un talon de inscriere in concurs. Talonul completat cu datele personale: nume, prenume, numar de telefon, numarul bonului fiscal va fi introdus in tr-o urna si va participa la tragerea la sorti a campaniei.
 • Pentru fiecare talon inscris in concurs participantul va obtine un premiu garantat sub forma a 5% discount la urmatorul bon de cumparaturi in magazinele Pe gustate. Discountul se va aplica la casa, la bonul fiscal, in baza prezentarii cartonului inseriat pe care este trecut numarul bonului anterior.
 • La sfarsitul campaniei se va acorda, prin tragere la sorti, premiile campaniei,
   • Premiul 1- o masina Ford Fiesta ( Trend),
   • Premiul 2 : telefoane Samsung Galaxy S3 ( 2 buc),  
   • Premiul 3: robot de bucatarie (3buc).
 • Tragerea la sorti va avea loc in data de 4 iulie 2013 in saptamana 2-6 septembrie 2013.
 • Tragerea la sorti se va realiza manul, dintr-o urna unde vor fi amestecate toate taloanele participante in promotie. Tragerea la sorti se va desfasura in prezenta unui reprezentant din partea Organizatorului, un reprezentant din partea Agentiei, si a unui avocat/notar care va atesta realizarea extragerii. Pentru castigator se vor extrage si 3 rezerve, pentru cazurile in care potentialii castigatori nu pot fi contactati.
 • Castigatorul desemnat prin tragerea la sorti va fi contactat in termen de 5 zile lucratoare de la data efectuarii tragerii la sorti, timp de 3 zile lucratoare, in fiecare zi, pe numarul/numerele de telefon furnizat/in talonul promotional inscris in concurs. In cazul in care castigatorul desemnat prin tragerea la sorti nu raspunde la telefon in niciuna din cele 3 zile, se va contacta prima rezerva potentiala castigatoare a premiului si se va aplica aceeasi procedura ca si in cazul castigatorilor. Contactarea telefonica se va face de cel putin trei ori pe zi in fiecare din zilele mentionate.
 • Castigatorul desemnat prin tragerea la sorti va trebui sa trimita, la cererea telefonica a Organizatorului pe fax sau pe e-mail sau prin posta clasica, copie dupa bonul fiscal castigator care probeaza achizitia produselor, respectiv actul de identitate in copie in vederea intocmirii procesului verbal si a celorlalte acte necesare ca premiul sa intre in posesia deplina si legala a castigatorului, in termen de 5 zile de la data contactarii sale de catre Organizator. Data bonului fiscal trebuie sa fie in perioada de desfasurare a Concursului cu premii, dar inainte de data inscrierii talonului in Concurs. Numarul bonului fiscal inscris pe talonul castigator trebuie sa coincida cu numarul bonului fiscal prezentat pentru validare.
 • In cazul in care sunt identificate persoane care au influentat sau facilitat castigarea necuvenita a premiului, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.
 • Ulterior validarii, organizatorul va publica pe site-ul www.lactag.ro si www.pegustate.ro, conform obligatiilor legale, lista castigatorilor, continand numele si prenumele, localitatea si premiul castigat.
PREMIILE: Premiile oferite in cadrul acestei campanii sunt dupa cum urmeaza: - Premii garantate: 5% discount la urmatorul bon de cumparaturi in magazinele Pe gustate - Premii oferite prin tragere la sorti:
 1. Premiul 1: o masina Ford Fiesta ( Trend; 1.25 60 CP 5 DR)
 2. Premiul 2: telefoane Samsung Galaxy S3 ( 2 buc)
 3. Premiul 3: robot de bucatarie marca Philips HR7625, 500 W, 1 l blender, 1.2 l bol (3buc)
Act Aditional de Prelungire  aici. PARTICIPA LA CONCURS!