78
concursuri
active
Premii
in valoare de

685.84
miliarde de lei,
adica

685.839.387,00
RON
11576
concursuri
expirate
7
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o masa pentru doua persoane la Restaurantul vegan Bio Fresh: rasfat pentru voi doi, ideal dupa anul nou!

 admin  2014.01.16  Diverse,Trageri la sorti  1970

restaurant bio fresh

Restaurantul raw vegan Bio Fresh din zona “Piata Unirii” din Bucuresti, cea mai noua descoperire delicioasa Jurnal Bio despre care v-am povestit intr-un articol recent, vine cu urmatoarea surpiza placuta: un CONCURS prin care puteti castiga un pranz sau o cina pentru doua persoane.

Mancarea este delicioasa si sanatoasa, atmosfera foarte placuta, va garantez ca va fi o iesire in oras de neuitat. Premiu consta la alegere in: cina – fel principal, desert si bautura sau pranz – supa, fel principal si desert.

Castigati acest pranz sau aceasta cina pentru doua persoane la Restaurantul vegan Bio Fresh, participand la concursul Bio Fresh si Jurnal Bio.

Ce trebuie sa faceti?

  • Sa dati LIKE pagini de Facebook Restaurant Bio Fresh: https://www.facebook.com/BIOFreshBucuresti
  • Sa dati share pe Facebook acestui articol, ce anunta concursul
  • Sa spuneti in zona de comentarii de mai jos care din meniurile zilei ale Restaurantului Bio Fresh va suna cel mai apetisant: http://www.bio-fresh.ro/menus/meniul-zilei/

Concursul se desfasoara de astazi si pana pe 21 ianuarie, inclusiv. Iar in data de 22 ianuarie vom anunta castigatorul, ales prin tragere la sorti.


PARTICIPA LA CONCURS

Restaurantul raw vegan Bio Fresh concurs Bucuresti restaurant vegan concursuri online concurs