Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-01-22. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o masa pentru doua persoane la Restaurantul vegan Bio Fresh: rasfat pentru voi doi, ideal dupa anul nou!

Restaurantul raw vegan Bio Fresh din zona “Piata Unirii” din Bucuresti, cea mai noua descoperire delicioasa Jurnal Bio despre care v-am povestit intr-un articol recent, vine cu urmatoarea surpiza placuta: un CONCURS prin care puteti castiga un pranz sau o cina pentru doua persoane.

Mancarea este delicioasa si sanatoasa, atmosfera foarte placuta, va garantez ca va fi o iesire in oras de neuitat. Premiu consta la alegere in: cina – fel principal, desert si bautura sau pranz – supa, fel principal si desert.

Castigati acest pranz sau aceasta cina pentru doua persoane la Restaurantul vegan Bio Fresh, participand la concursul Bio Fresh si Jurnal Bio.

Ce trebuie sa faceti?

  • Sa dati LIKE pagini de Facebook Restaurant Bio Fresh: https://www.facebook.com/BIOFreshBucuresti
  • Sa dati share pe Facebook acestui articol, ce anunta concursul
  • Sa spuneti in zona de comentarii de mai jos care din meniurile zilei ale Restaurantului Bio Fresh va suna cel mai apetisant: http://www.bio-fresh.ro/menus/meniul-zilei/

Concursul se desfasoara de astazi si pana pe 21 ianuarie, inclusiv. Iar in data de 22 ianuarie vom anunta castigatorul, ales prin tragere la sorti.