Concurs: Castiga o masa impreuna cu 3 prieteni si alte obiecte!

Adăugat de concursoman în data de 2013.07.25 • 1467 vizualizări

Concurs: Castiga o masa impreuna cu 3 prieteni si alte obiecte!

Concurs: Castiga o masa impreuna cu 3 prieteni si alte obiecte!

[like_to_read]

Cei de la Calif Iancului, unde încă puteți mânca și propria mea rețetă de kebab gustos, au un premiu mare pentru cititorii blogului și apoi câteva obiecte drăguțe, aduse tocmai din Istanbul, ca decorațiuni interioare.

Premiul mare este o masă la Calif Iancului, pentru tine și alți trei prieteni. Mănânci ce vrei, cât vrei, poți încerca diverse din meniu. Celelalte premii le puteți vedea mai jos. “Masca” aceea este un suport de ou fiert, apropo.

Pentru a le câștiga, vă invit să spuneți un moment special în care merge o shaorma. Nu doar când ți-e foame sau când ieși în pauza de prânz, pe acestea le cam știm. Și poate nici “noaptea, după club”, că deja e un obicei clasic în București (Calif Iancului e deschis non-stop, apropo; au și ei partea lor de petrecăreți noaptea).

Vreau să-mi spuneți alte momente în care preferați un kebab. Poate aveți vreun obicei secret. Poate că este în fiecare vineri, după sală, sau în fiecare miercuri, când lăsați copiii la orele de dans și vizavi este o shaormărie. Sau dacă nu, nu.

Comentați de pe o adresă de email validă, ca să vă pot contacta apoi. Las concursul deschis câteva zile și apoi extrag câțiva câștigători.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]

provident.ro


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: