Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o invitatie pentru o persoana la evenimentul Renault Sport Experience!

Concurs: Castiga o invitatie pentru o persoana la evenimentul Renault Sport Experience!

Campania este organizata la nivel national, prin intermediul unei aplicatii desfasurate pe pagina de Facebook Renault Romania in perioada 17 septembrie 2013 - 23 septembrie 2013.

Mecanismul concursului:

Pentru a participa la tragerea la sorti si a avea sansa de a castiga premiul acestei campanii, utilizatorul trebuie sa intre in aplicatia "Renault Sport Experience" disponibila pe Facebook si sa dea "allow" pentru a permite aplicatiei accesul la informatiile sale publice din profilul din Facebook.

Apoi, utilizatorul va trebui sa completeze formularul aferent campaniei cu urmatoarele campuri obligatorii: nume, prenume, data nasterii, e-mail, numarul de telefon, localitate, judetul, precum si acceptul explicit al termenilor si conditiilor stipulate in regulament, prin care utilizatorul isi exprima dorinta de a participa la eveniment si implicit la tragerea la sorti.

Optional, utilizatorul trebuie sa bifeze casuta denumita "Doresti sa primesti si alte informatii despre gama Renault si ofertele speciale".

Invitatie ofera castigatorul dreptul de a participa la cate un drive-test cu fiecare dintre cele 3 modele Renault Sport pe care Renault le pune la dispozitie.

Premiile:

Premiul oferit in cadrul campaniei consta intr-o invitatie pentru o persoana la evenimentul Renault Sport Experience, organizat de Renault in data de 26.09.2013.

PARTICIPA LA CONCURS!