Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-11-18. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o invitatie la o seara speciala alaturi de Iuliana Tudor si Persil!

Admiri femeile independente si dedicate, care reusesc sa aiba si o cariera si o familie, fara sa fie nevoite sa faca compromisuri? Persil Gel, detergentul lichid care te ajuta sa faci fata incercarilor vietii moderne, iti ofera ocazia sa petreci o seara inspirationala, speciala, in compania Iulianei Tudor - celebra vedeta TV, mama si sotie. Poti lua parte la Gala Academiei Femeilor, un eveniment de gala cu si despre femei care inspira, invata si daruiesc. La Gala vei putea asculta povestile unor femei minunate din toate domeniile, care vin sa iti impartaseasca secrete despre viata, cariera si dezvoltare personala.

Inscrie-te in concurs si Persil iti face cadou o invitatie gratuita la Gala “Da, si eu pot!”, in compania Iulianei Tudor! Evenimentul va avea loc in seara zilei de 20 noiembrie 2013, la hotel Athenee Palace Hilton Bucuresti, sala Diplomat.

Alege varianta corecta de raspuns la intrebarea de mai jos.  Castigatoarea va fi aleasa prin tragere la sorti. 

Raspunde la urmatoarea intrebare:  De ce recomanda Iuliana Tudor Persil Gel?

  • Pentru ca este un detergent care te ajuta sa faci fata incercarilor vietii moderne.
  • Pentru ca este un detergent eficient, superior detergentului pudra si foarte usor de folosit.
  • Ambele variante

Regulament:

  1. Participa la concurs in perioada 12 - 18 noiembrie  2013 si poti castiga o invitatie la o seara speciala alaturi de Iuliana Tudor si Persil!
  2. Inscrie-te in Club Eva si participa la concurs!
  3. Premiile se vor acorda prin tragere la sorti in data de 18 noiembrie 2013 si este efectuata automat cu ajutorul calculatorului.
  4. Numele castigatoarelor vor fi afisate pe site. Daca iti regasesti numele pe site, te rugam sa trimiti un mail la concurs@eva.ro care sa contina date tale personale,  o copie dupa cartea de identitate si un nr. de telefon.
  5. Prin participarea la concurs, utilizatorul este de acord sa primeasca pe mail informari ulterioare de la partenerii eva.ro. 
  6. Nu se acorda contravaloarea premiilor.
  7. IMPORTANT: invitatia la acest eveniment este valabila doar in seara zilei de 20 noiembrie 2013, la hotel Athenee Palace Hilton Bucuresti, sala Diplomat, in cadrul Galei “Da, si eu pot!”, in compania Iulianei Tudor.