Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o invitatie gratuita la primul modul al programului Coaching prin Tango!

Concurs: Castiga o invitatie gratuita la primul modul al programului Coaching prin Tango!

Vine 3 octombrie şi noi te aşteptăm la ediţia de “toamnă- iarnă” a programului  COACHING PRIN TANGO. De la ora 18:30 la 20:30 te aşteptăm într-o locaţie cu stil, CEAI LA VLAICU, să aducem în lumină un proiect mai altfel de autocunoaştere.

Coaching-ul o să acopere experienţa de descoperire, în timp ce tango-ul argentinian o să vină ca o completare perfectă a celor descoperite prin coaching. Experienţa finală o să fie una puternică şi bazată pe două concepte complementare( dansul şi coaching-ul). Dana Burghel( OblioLearning) şi Eugen Cristea( Tango Tandem) vor facilita experienţă ta de ASCULTARE ŞI COMUNICARE.

Pentru a câştiga o invitaţie gratuită la primul modul al programuluiCOACHING PRIN TANGO vă invităm să ne răspundeţi la o întrebare simplă“Ce cauţi tu de la un program de dezvoltare personală/autocunoaştere şi ce crezi că poate să aducă nou în viaţa ta un program de COACHING PRIN TANGO?”

Aşteptăm răspunsurile voastre în intervalul 19 septembrie – 1 octombrie. Câştigătorul va fi desemnat aleatoriu din totalul comentariilor.

PARTICIPA LA CONCURS!