Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-11-18. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o invitatie dubla la una dintre proiectiile din cadrul KINOdiseea!

KINOdiseea este al copiilor, ei vizioneaza filme, dezbat si decid ce le place. Noua filme frumoase si educative intra in concurs anul acesta, competitia fiind prezidata de un juriu de copii care s-au evidentiat in domeniul artelor. Vor delibera Ariadna Titieni, cunoscuta pentru rolul din filmul Domestic (regia Adrian Sitaru), Petru Mateescu, micutul avid de cunoastere care dedica istoriei blogul personal, Ioana Sandu, copil protagonist in filmul Domnisoara Christina (regia Alex Maftei), Radu Cristian Zarcu, chitaristul formatiei Rock Incorporation, care a cantat in numeroase concerte in Bucuresti si in tara si Maria Negoescu. pasionata de filme, un posibil viitor critic de film.

Pe langa proiectii, KINOdiseea organizeaza saptesprezeceateliere: actorie, efecte speciale, montaj, costume, reciclare creativa, improvizatie si multe altele.

Eforie

 • Cand ma fac mare, 19 noiembrie, ora 19:00 
 • Victor si secretul crocodililor, 20 noiembrie, ora 19:00 

Participa la concurs, raspunde la intrebarea de mai jos si poti castiga o invitatie dubla la una dintre proiectiile din cadrul KINOdiseea! Extragerea castigatorilor se va face in data de 18 noiembrie prin tragere la sorti, se vor acorda 2 invitatii duble pentru proiectia Cand ma fac mare din data de 19 noiembrie, ora 19:00 la cinema Eforie si 2 invitatii duble pentru proiectia Victor si secretul crocodililor din data de 20 noiembrie, ora 19:00 la cinema Eforie.

Raspunde la urmatoarea intrebare: Care sunt celelalte activitati organizate pe langa proiectii in cadrul KINOdiseea?

 • ateliere de: actorie, efecte speciale, montaj, costume, reciclare creativa, improvizatie si multe altele.
 • actorie, efecte speciale, dans, pictura.
 • vizionari de filme de desen animat

Regulament:

 1. Participa la concurs in perioada  14-18 noiembrie 2013 si poti castiga o invitatie dubla la una dintre proiectiile din cadrul KINOdiseea! Astfel se vor acorda: 2 invitatii duble pentru proiectia: Cand ma fac mare, 19 noiembrie, ora 19:00  si 2 invitatii duble pentru proiectia: Victor si sectretul crocodililor, 20 noiembrie, ora 19:00.
 2. Inscrie-te in Club Eva si participa la concurs!
 3. Premiile se vor acorda prin tragere la sorti in data de 18 noiembrie 2013 si este efectuata automat cu ajutorul calculatorului.
 4. Numele castigatoarelor vor fi afisate pe site. Daca iti regasesti numele pe site, te rugam sa trimiti un mail la concurs@eva.ro care sa contina date tale personale,  o copie dupa cartea de identitate si un nr. de telefon.
 5. Prin participarea la concurs, utilizatorul este de acord sa primeasca pe mail informari ulterioare de la partenerii eva.ro. 
 6. Nu se acorda contravaloarea premiilor.
 7. Realizarea de conturi multiple se considera frauda si atrage dupa sine eliminarea din concurs.