Concurs: Castiga o invitatie dubla la filmul ZIUA TRADATORILOR, oferita de Hollywood Multiplex!

Adăugat de concursoman în data de 2012.01.25 • 1208 vizualizări

Concurs: Castiga o invitatie dubla la filmul ZIUA TRADATORILOR, oferita de Hollywood Multiplex!

Mai aveti pana la sfatsitul concursului:

[CountDown id=11 width=250 custom_widget=1 containerx=0 containerxy=0 imagebackground=true reflection=true year=2012 month=2 day=1 hours=00 minute=00 textunder=true color=dark]
ZIUA TRADATORILOR
Anul acesta, candidatul la alegerile preliminare pentru presedintia SUA, din partea partidului Democratic, este guvernatorul Mike Morris (George Clooney). Stephen Meyers (Ryan Gosling) este secretarul sau de presa, Paul Zara (Philip Seymour Hoffman) este seful lui de campanie, Tom Duffy (Paul Giamatti) este seful campaniei rivalului sau, Ida Horowicz (Marisa Tomei) este o reporterita de la New York Times, Molly Stearns (Evan Rachel Wood) e o stagiara in campania lui Morris, iar Ben Harpen (Max Minghella) este angajat in campania lui Morris.
Stephen se afla la prima lui cursa electorala, trezindu-se prins intr-o serie de masinatiuni, tradari si scandaluri care pun in pericol sansele politicianului de a castiga. Un curs rapid de politici murdare pentru un tanar idealist. In plus, va cadea prada si seductiei unei tinere stagiare.
In regia lui George Clooney si avand o distributie de exceptie: Ryan Gosling, George Clooney, Philip Seymour Hoffman, Paul Giamatti, Marisa Tomei, Jeffrey Wright, Max Minghella si Evan Rachel Wood, fascinantul thriller Ziua tradatorilor / The Ides of March va putea fi vizionat incepand de vineri, 27 ianuarie, la Hollywood Multiplex.
Participa la concurs in perioada 19 – 26 ianuarie 2012 raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga una din cele 2 invitatii duble la filmul " Ziua tradatorilor", oferite de Hollywood Multiplex!
Raspunde la urmatoarea intrebare:
Cine semneaza regia filmului “Ziua Tradatorilor”?
     
 Da, sunt de acord cu termenii si conditiile


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: