Concurs: Castiga o invitatie dubla la filmul Sa fie razboi!, oferita de Hollywood Multiplex!

Adăugat de concursoman în data de 2012.02.11 • 1200 vizualizări

Concurs: Castiga o invitatie dubla la filmul Sa fie razboi!, oferita de Hollywood Multiplex!
Sa fie razboi!
Franklin Delano Roosevelt Foster, cunoscut sub numele de FDR (Chris Pine) si Tuck (Tom Hardy) sunt cei mai buni agenti operativi ai CIA, care sunt si parteneri inseparabili si cei mai buni prieteni … asta pana cand se indragostesc de aceeasi femeie. Dupa ce, odata, au ajutat la darmarea unor intregi natiuni inamice, acum isi folosesc capacitatile incomparabile si un intreg arsenal de gadgeturi de inalta tehnologie impotriva celor mai mari inamici pe care i-au intalnit vreodata – ei insisi.
Lauren Scott (Reese Witherspoon) este un evaluator de produse pentru o publicatie importanta in domeniul bunurilor de consum. Cunoaste foarte multe, de la cuptoare la telefoane inteligente si este un sef competent la locul sau de munca. Dar Lauren nu se pricepe la intalnirile cu barbatii, pana cand cea mai buna prietena a sa, Trish (Chelsea Handler), ia taurul de coarne si o inscrie pe Lauren la un serviciu de intalniri on-line – acelasi la care si Tuck s-a inscris recent.
Prima intalnire dintre Tuck si Lauren e plina de scantei si promitatoare.  Dupa ce isi iau ramas bun, Lauren intra intr-un magazin de inchirieri casete video unde, din pura coincidenta, FDR incearca sa faca o noua cucerire. Nestiind ca Lauren tocmai se intalnise cu Tuck, FDR este intrigat cand vede ca avansurile sale sunt respinse. In final, Lauren cedeaza in fata tacticii sale sarmante de barbat care nu accepta refuzul si accepta sa iasa impreuna.
Lui Lauren nu-i vine sa creada ce noroc a avut. Cu putin timp in urma era singura, iar acum se intalneste cu doi barbati superbi, perfecti.
Baietii insa, nu se vor bucura la fel de mult atunci cand isi dau seama ca sunt atrasi de aceeasi femeie, si intra in joc spiritul lor de competitie. Se stabilesc regulile de baza. Sa castige cel mai bun.  Prietenii devin inamici, si se folosesc de orice truc posibil. Incep problemele.  Deci... Sa fie razboi!
Cu o regie semnata de McG si avandu-i in distributie pe: Chris Pine, Tom Hardy, Reese Witherspoon si Chelsea Handler, comedia Sa fie razboi / This Means War va putea fi vizionata incepand de vineri17 februarie la Hollywood Multiplex.
Participa la concurs in perioada 9 - 16 februarie 2012 raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga una din cele 2 invitatii duble la filmul " Sa fie razboi ", oferite de Hollywood Multiplex!
 
Raspunde la urmatoarea intrebare:
Incepand cu ce data poate fi vizionat filmul “Sa fie razboi” la Hollywood Multiplex?
     
 Da, sunt de acord cu termenii si conditiile


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: