Concurs: Castiga o invitatie dubla la filmul Safe House!

Adăugat de concursoman în data de 2012.02.13 • 1248 vizualizări

Concurs: Castiga o invitatie dubla la filmul Safe House!
Vrei o invitatie pentru doua persoane la filmul ("Casa conspirativa”) difuzat de Hollywood Multiplex? Afla mai jos cum te poti inscrie la concurs.

Pasul 1

Fa-ti cont de utilizator pe portalul Cariere si verifica-ti adresa de e-mail pentru a confirma inregistrarea*. Daca ai deja un cont, treci direct la:

Pasul 2

Trimte un e-mail la concurs [at] cariereonline.ro pana la data de 19 februarie 2012 (inclusiv), cu Subiectul: Concurs Hollywood Multiplex, in care ne comunici numele tau de utilizator. Concursul se desfasoara in perioada 13-19 februarie  2012. Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti in data de luni, 20 februarie  2012 si va fi anuntat pe www.cariereonline.ro, precum si pe Facebook si Twitter. Doar cititorii care au confirmat inregistrarea si ne-au comunicat numele de utilizator vor participa la tragerea la sorti. * Verificati foldere de spam/junk in cazul in care nu primiti e-mail-ul de confirmare. De asemenea, pentru orice probleme legate de procesul de inregistrare, ne puteti scrie la cariere [at] cariereonline.ro PARTICIPA LA CONCURS!

Nota: Invitatia poate fi folosita in perioada Invitatia poate fi folosita in perioada 20-23 februarie 2012, la Hollywood Multiplex Bucuresti.

Sinopsis: Safe House/ Casa conspirativa este un thriller in care protagonisti sunt Denzel Washington si Ryan Reynolds, despre un agent CIA renegat extrem de periculos, Tobin Frost (Denzel Washington), care e consemnat intr-o casa conspirativa din Africa de Sud, si un agent incepator, Matt Weston (Ryan Reynolds), care devin parteneri si trebuie sa aiba incredere unul in altul dupa ce casa e atacata de o echipa de mercenari. Cind casa conspirativa e atacata de mercenari, ei doi reusesc sa scape, dar acum fostii dusmani trebuie sa se alieze pentru a afla cine ii doreste morti. In ultimul an, Weston(Ryan Reynolds) a fost frustrat de postul sau inactiv din Cape Town, de paznic al unei case conspirative. Visind sa devina agent operational, asteapta ocazia perfecta pentru a-si dovedi loialitatea. Cind singurul ocupant al casei se dovedeste a fi cel mai periculos om pe care l-a intilnit pana acum, Weston e gata pentru a-si face datoria. La randul sau, Tobin Frost (Denzel Washington) a reusit sa scape pentru aproape un deceniu. Unul din cei mai buni agenti de teren pe care i-a avut vreodata CIA, acesta a parasit agentia pentru a vinde secrete militare oricui era dispus sa plateasca mai bine, daunele facute de el Statelor Unite fiind incomensurabile. Iar acum poarta cu el un secret. Cei doi se aliaza pentru a-si a seama daca cei care i-au atacat sunt mercenari sau a fost mana cuiva din interior care vrea sa-i elimine, pentru ca ii stau in cale. [youtube id="oWzTOoOpFa8" width="600" height="350"]

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: