Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-11-24. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o invitatie dubla la atelierul de cooking oferit de Selgros si Chef Cezar Munteanu!

Una dintre regulile de bază în gastronomie, pentru prepararea celor mai delicioase reţete, este alegerea unor ingrediente de calitate – fie că vorbim de o friptură fragedă, de o salată cu bucăţele de carne, de frigărui sau de o lasagna.
Tocmai de aceea, pentru un meniu de 5 stele, preparat la tine în bucătărie, îţi recomandăm produsele din Carmangeriile Selgros.

În raioanele dedicate, prezente în fiecare dintre cele 19 magazine Selgros din ţară, găseşti cea mai proaspătă carne de porc, vită şi oaie, preparate proaspete, afumate sau rotisate. Măcelarii Selgros pregătesc zilnic o gamă largă de produse din carne, potrivite cu orice meniu, fie el simplu sau sofisticat. Selgros lucrează doar cu furnizori aleşi pe sprânceană, astfel, materia primă folosită este riguros şi atent selecţionată, pentru a corespunde celor mai înalte standarde de calitate şi siguranţă alimentară. 

Participă la concursul Selgros şi acceptă invitaţia noastră de a descoperi arta de a găti simplu şi rapid reţete savuroase, a-la-chef. 

Cezar Munteanu, Chef Rotisseurs du Bailliage de Roumanie, Senior Lecturer in Gastronomy, te va ghida în fascinanta lume culinară şi îţi va dezvălui câteva dintre secretele sale, în cadrul unui Atelier de cooking privat, desfăşurat în data de 18 decembrie, la Kuxa Studio.

Cum intri în concurs?

  1. Accesează www.selgros.ro secţiunea reţete şi alege una dintre propunerile semnate Chef Cezar pentru a prepara produsele din Carmangeriile Selgros.
  2. Adaugă linkul reţetei alese în formularul de mai jos, alături de datele tale de contact, şi ai şansa de a câştiga una dintre cele 5 invitaţii duble, în valoare de 100 de euro fiecare, la Atelierul de cooking oferit de Selgros şi Chef Cezar Munteanu.

Invitaţia este valabilă pentru două persoane, aşa că te aşteptăm însoţită de o prietenă sau un prieten pe care ai vrea să îl iei cu tine la cursul de gătit. 

Selgros şi Chef Cezar Munteanu îţi urează succes! Ne vedem la Atelierul de cooking!