Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-06-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o intalnire cu Horia Colibasanu, 20 stick-uri USB si 20 fotografii cu autograful lui Horia Colibasanu!

Campania “Koyos merge pe Everest” este o campanie de promovare a expeditiei lui Horia Colibasanu pe muntele Everest, in cadrul parteneriatului traditional dintre site si clubul reprezentant al alpinistului.

Campania se adreseaza pasionatilor de alpinism si tuturor celor care admira curajul, perseverenta si ambitia pentru depasirea limitelor si atingerea obiectivelor.

Campania se desfasoara in reteaua sociala Facebook si este mentionata si pe pagina koyos.ro/horia, pagina in care cei interesati pot urmari live expeditia pe varful Everest in 2014.

Campania se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei si incepe pe 25 Martie 2014, ora 12:00 si va dura pe toata perioada expeditiei lui Horia Colibasanu pe varful Everest.  Data limita pentru incheierea concursului depinde de conditiile de desfasurare a expeditiei.

Participantii la campania“ Koyos merge pe Everest” de pe site-ul koyos.ro vor primi urmatoarele premii :

  • Posibilitatea de a participa la o intalnire cu Horia Colibasanu la showroom-ul Koyos (locuri limitate) - Pentru Intalnirea cu Horia Colibasanu vor fi alocate 20 de locuri, locul intalnirii va fi la showroom-ul Koyos din Bucuresti (str. Bilciuresti 20-22, sector 1, Bucuresti) iar data va fi anuntata dupa intoarcerea lui Horia din expeditie printr-un mesaj trimis tuturor participantilor la concurs pe parcursul expeditiei.
  • 20 Stick-uri USB ADATA My Flash 8GB plus 20 Fotografii cu autograful lui Horia Colibasanu - Stick-urile USB, (in numar de 20) vor fi trase la sorti si oferite impreuna cu o fotografie cu autograf. Tragerea la sorti va avea loc la doua saptamani dupa intoarcerea lui Horia din expeditie.  

Extragerea se va face la aproximativ 2 saptamani de la data anuntului intoarcerii lui Horia acasa, data care va fi afisata in sectiunea noutati din pagina pe koyos.ro/horia

Data intoarcerii din expeditie nu poate fi anuntata in acest moment, deoarece depinde de multe variabile naturale.