Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o imprimanta HP Deskjet Ink Advantage DJ IA 6525 e-All-in-One, oferita de HP Romania!

Concurs: Castiga o imprimanta HP Deskjet Ink Advantage DJ IA 6525 e-All-in-One, oferita de HP Romania!

Cand ti s-a intamplat in viata sa obtii un dublu avantaj dintr-o situatie? Povesteste-ne si s-ar putea sa castigi o imprimanta HP Deskjet Ink Advantage, cu care sa-ti imprimi simplu si convenabil fotografiile de vacanta la calitate de laborator, documente fata-verso si altele, cu cerneluri cu cost redus si cu o selectie de optiuni de imprimare mobila.TukTuk.ro si  HP Romania te provoaca asadar sa participi la un super-concurs, avand ca premiu o excelenta imprimanta ce iti transmite un mesaj clar: realizezi mai multe la un pret mai mic si imprimi la acelasi cost pana la de doua ori mai multe pagini! Si asta fiindca prin intermediul  HP Ink Advantage ai dublu avantaj!

Iata detaliile concursului:

Premiul: o imprimanta HP Deskjet Ink Advantage DJ IA 6525 e-All-in-One, oferita de  HP Romania.Ce trebuie sa faci:
  1. Completezi formularul de mai jos, raspunzand mai intai la prima intrebare: povesteste-ne un moment din viata ta in care ai obsinut un avantaj dublu.
  2. Dai un ilke paginii TukTuk de Facebook:  https://www.facebook.com/tuktukro
  3. Faci share concursului pe pagina TA de Facebook. Pentru asta trebuie sa apesi pe butonul verde SHARE THIS din josul acestei pagini, apoi pe Facebook.
Perioada de desfasurare:Concursul se desfasoara in perioada 13 decembrie 2012 – 23 ianuarie 2013.Castigatorul – va fi anuntat in aceasta pagina cat si pe pagina noastra de Facebook. Castigatorul va fi desemnat impreuna cu partenerul HP, in functie de raspunsul trimis la intrebarea din formular. PARTICIPA LA CONCURS!