Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-11-22. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o impachetare Cellu Slim + un masaj vacumatic, oferit de Aria Estetic!

Concurs: Castiga o impachetare Cellu Slim + un masaj vacumatic, oferit de Aria Estetic!

Daca vrei sa imbuntatesti rezultatele pe care le obtii de la tratamentele de slabit, incearca impachetarea Cellu Slim - tratament corporal soc impotriva celulitei si de slabire intensiva, foarte eficient.

Acesta este un tratament Bruno Vassari pe baza de alge marine si ceai verde executat in mai multe etape. Se incepe cu o exfoliere a corpului cu peelingul Body Refiner pentru a pregati pielea sa primeasca cat mai bine toate substantele active din serumul corporal concentrat Liposomas Anticelulitico, care faciliteaza eliminarea lichidelor din tesuturi, activeaza efectul lipolitic asupra grasimii si reduce celulita in timp ce regleaza permeabilitatea capilara si actioneaza asupra microcirculatiei.

In urmatoarea etapa se aplica pe zonele tratate prin miscari de masaj, Thermo-Activ Cream care contine un complex termo-activ ce creste temperatura locala, activeaza microcirculatia si pregateste suprafata pielii pentru o absortie optima a substantelor active aplicate in etapele urmatoare.

Urmeaza etapa cea mai importanta. Aplicarea Cellulite Body Mask - o masca plastifianta anticelulitica pe baza de alge marine si ceai verde, care nu necesita dus dupa aplicare pentru ca se indeparteaza foarte usor, dupa 45 de minute timp de actiune in termocuverta. Efectele acestui tratament sunt multiple: cafeina din ceaiul verde este o substanta activa cu binecunoscute efecte lipolitice (de topire a grasimilor) iar iodul din algele marine are effect de eliminarea lipidelor. In plus, oligoelementele din algele marine stimuleaza circulatia sangvina si ajuta la eliminarea toxinelor din organism.

Ingredientul special al acestei masti este EDERALIS, o lotiune tonica hidro-alcoolica ce reduce excesul de grasime si celulita, decongestioneaza tesutul adipos si accelereaza eliminarea lui, amplifica circulatia sanguina si reduce temperatura corpului, astfel incat acesta reactioneaza activandu-si circulatia pentru a contrabalansa diferenta. Astfel se produce arderea unui numar mare de calorii prin procesul de termoreglare.

Dupa cele 45 de minute petrecute in termocuverta se indeparteaza masca si apoi se executa un masaj cu crema anticelulitica Anti-cellulite Massage Cream, ce contine iod organic pentru transformarea trigliceridelor in glicerina si acizi grasi, elemente care sunt apoi eliminate de organism, extract de iedera pentru eliminarea retentiei de apa si extract de focus vesiculosus care stimuleaza microcirculatia.

Participa la concurs in perioada 22octombrie – 22 noiembrie 2013, raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga unul dintre cele 4 premii, oferite de salonul Aria Estetic!Premiul consta intr-o impachetare Cellu Slim + un masaj vacumatic.

Raspunde la urmatoarea intrebare: Care sunt efectele tratamentului Cellu Slim?

  • Substantele active din ceaiul verde si algele marine au efect de topire a grasimilor, efect de eliminare a lipidelor, si efect de stimulare a circulatiei sangvine si de eliminare a toxinelor din organism.
  • Efect antistres
  • Efect antialergic

Participa la concurs in perioada 22 octombrie – 22 noiembrie 2013 si poti castiga unul dintre cele 4 premii, oferite de salonul Aria Estetic!

  1. Inscrie-te in Club Eva si participa la concurs!
  2. Premiile se vor acorda prin tragere la sorti in data de 22 noiembrie 2013  si este efectuata automat cu ajutorul calculatorului.
  3. Numele castigatorelor vor fi afisate pe site. Daca iti regasesti numele pe site, te rugam sa trimiti un mail laconcurs@eva.ro care sa contina date tale personale,  o copie dupa cartea de identitate si un nr. de telefon.
  4. Prin participarea la concurs, utilizatorul este de acord sa primeasca pe mail informari ulterioare de la partenerii eva.ro.
  5. Nu se acorda contravaloarea premiilor.
  6. Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data afisarii pe site, castigatorele nu-si revendica premiul, acesta va fi anulat.