108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
36
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o ie si 2 sumane!

 admin  2013.11.05  Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti  2689

Concursul este organizat si se va desfasura prin intermediul paginii de Facebook a organizatorului facebook.com/iiana.ro. Pot participa la concurs atat persoane de pe teritoriul Romaniei cat si din afara acestuia. 

Concursul se va desfasura in perioada 4 noiembrie - 1 decembrie 2013 (inclusiv). 

Mecanismul concursului:

Persoanele care indeplinesc conditiile mentionate (La acest Concurs se pot inscrie persoanele fizice care apreciaza iiana.ro pe Facebook, instaleaza aplicatia de Facebook care se gaseste la adresa https://www.facebook.com/iiana.ro/app_547976895283324 si respecta pasii de inscriere. Pe perioada concursului, persoanele inscrise nu trebuie sa dezinstaleze aplicatia sau sa stearga postarile generate de aceasta pe profilul lor de Facebook.) pot castiga unul sau mai multe din cele 3 premii oferite de catre Organizator, respectiv: 1 ie cu codul Ie11Roa si 2 sumane cu codul Su02Neg si SU01Cre cu marimea pe care o doreste. Castigatorul nu poate opta pentru contravaloarea in bani a premiului. 

Desemnarea castigatorilor se va face prin tragere la sorti, prin intermediul unui sistem aleator independent , dupa cum urmeaza: in data de 20.11.2013 se va trage la sorti castigatorul unei ii Ie11Roa, in data de 01.12.2013 se vor trage la sorti castigatorii cate unui suman Su02Neg sau SU01Cre. Numele castigatorilor si castigul acordat vor fi facute publice, prin afisare pe pagina de Facebook a Organizatorului, facebook.com/iiana.ro, a castigatorului si a linkului catre extragere. Fiecare participant va fi introdus in extragere cu o singura sansa.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri castiga ia castiga sumaneNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.