Diverse • Trageri la sorti

Concurs: Castiga o husa de laptop Sony Vaio realizata de Kinga Varga!

Adăugat de concursoman în data de 2013.11.01 • 1802 vizualizări

Concurs: Castiga o husa de laptop Sony Vaio realizata de Kinga Varga!

Concursul se va desfasura incepand cu data de 29 octombrie 2013 si se va incheia la data de 12 noiembrie 2013. Inscrierile se vor opri la data de 15 noiembrie  2013, orele 23:59. Orice participant care incearca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.

Mecanismul concursului:

Cum se participa la concurs:

  • Trebuie sa ai cont pe www.cosmopolitan.ro pentru a putea participa la concurs. Daca nu ai cont, iti poti face unul aici.
  • Dupa ce te-ai logat, raspunde la intrebarea din formularul de concurs: Cum ai descrie husa ideală pentru laptopul tău? 

Desemnarea castigatorilor:

  • Se vor alege trei castigatori prin alegerea celor mai creative raspunsuri. Raspunsurile vor fi alese de de catre un reprezentant VAIO si un reprezentant Cosmopolitan.
  • Castigatorii vor fi anuntati vineri, 15 noiembrie 2013, pe site-ul www.cosmopolitan.ro, in pagina de concurs.

Premiile:

Se vor acorda 3 premii, fiecare constand intr-o husa de laptop Sony VAIO® realizata de Kinga Varga

Premiile nu se acorda in bani. Modalitatea de acordare a premiului: castigatorul va fi contactat pe e-mail pentru colectarea datelor personale. Castigatorii trebuie sa confirme pe mail primirea premiului pana cel tarziu vineri, 15 noiembrie 2013, ora 11.00. Castigatorii vor fi anuntati pe site-ul cosmopolitan.ro, in pagina de concurs.


PARTICIPA LA CONCURS