98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
31
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o husa de laptop Sony Vaio realizata de Kinga Varga!

 admin  2013.11.01  Diverse,Trageri la sorti  1725

Concursul se va desfasura incepand cu data de 29 octombrie 2013 si se va incheia la data de 12 noiembrie 2013. Inscrierile se vor opri la data de 15 noiembrie  2013, orele 23:59. Orice participant care incearca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.

Mecanismul concursului:

Cum se participa la concurs:

  • Trebuie sa ai cont pe www.cosmopolitan.ro pentru a putea participa la concurs. Daca nu ai cont, iti poti face unul aici.
  • Dupa ce te-ai logat, raspunde la intrebarea din formularul de concurs: Cum ai descrie husa ideală pentru laptopul tău? 

Desemnarea castigatorilor:

  • Se vor alege trei castigatori prin alegerea celor mai creative raspunsuri. Raspunsurile vor fi alese de de catre un reprezentant VAIO si un reprezentant Cosmopolitan.
  • Castigatorii vor fi anuntati vineri, 15 noiembrie 2013, pe site-ul www.cosmopolitan.ro, in pagina de concurs.

Premiile:

Se vor acorda 3 premii, fiecare constand intr-o husa de laptop Sony VAIO® realizata de Kinga Varga

Premiile nu se acorda in bani. Modalitatea de acordare a premiului: castigatorul va fi contactat pe e-mail pentru colectarea datelor personale. Castigatorii trebuie sa confirme pe mail primirea premiului pana cel tarziu vineri, 15 noiembrie 2013, ora 11.00. Castigatorii vor fi anuntati pe site-ul cosmopolitan.ro, in pagina de concurs.


PARTICIPA LA CONCURS

Kinga Varga husa laptop concursuriNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.