Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-12-21. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o excursie pentru toata familia in Laponia sau pe loc 100 de euro!

Ascultă programele Europa FM iar în momentul difuzării semnalului de concurs, în interval de 10 minute, trimite un SMS la 1721 (SMS cu tarif normal, valabil in reţelele de telefonie mobilă Vodafone, Orange, Cosmote şi Zapp) cu textul LAPONIA, urmat de NUME,  PRENUME şi ORAS.

Sunt înscrişi în concurs doar participanţii care au trimis SMS-uri valide ce au fost receptionate de către Europa FM în intervalul de 10 de minute scurs după semnalul de concurs.

După terminarea celor 10 minute, cu ajutorul unui soft specializat, vom trage la sorţi un SMS iar ascultătorul care l-a trimis are şansa de a câştiga pe loc 100 de euro dacă răspunde corect, în direct la Europa FM, la o întrebare-ghicitoare.

Exemplu SMS valid: Laponia, Alexandru Alexandrescu, Timisoara

Câştigătorul marelui premiu, o excursie pentru toată familia în Laponia, acasă la Moş Crăciun, va fi selectat prin tragere la sorţi dintre toţi participanţii care au trimis SMS-uri valide, inclusiv cei care deja au câstigat premii în bani. Acesta va fi extras în emisiunea Deşteptarea din 20 decembrie 2013 şi va câştiga pe loc, dacă răspunde corect la o întrebare-ghicitoare. În lipsa unui răspuns corect se vor realiza mai multe extrageri până la validarea unui câştigător.