Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-12-15. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o excursie pentru doua persoane la Barcelona!

Concursul se va desfasura pe site-ul www.acasa.ro, in pagina speciala: http://concurs.acasa.ro/ghiceste-pretul.  Concursul se desfasoara in perioada 14 noiembrie 2013 - 14 decembrie 2013.

Utilizatorii trebuie sa descopere pretul corect pentru cele 6 produse predefinite Rockstar Construct din pagina http://concurs.acasa.ro/ghiceste-pretul si apoi sa ofere datele de contact. 

Participantii trebuie sa ofere date reale si valide de contact: e-mail, nume/prenume. In caz contrar, Organizatorul poate decide sa nu fie luate in considerare. Participantii au obligatia sa se inscrie in Concurs folosind date de contact valide si complete, astfel incat sa poata fi contactati de catre Organizator in cazul in care combinatia lor va fi declarata castigatoare. 

Castigatorul concursului:

Se va alege prin tragere la sorti, in prima zi lucratoare ulterioara incheierii concursului. Acestia vor fi desemnati de catre Organizator.

Premiul este oferit de catre Yzy Sky Travel. Premiul consta intr-o excursie pentru doua persoane, la Barcelona, oricand in perioada ianuarie – iunie 2014. Cazare in Hotel Sercotel Abbot, 4 stele, cu mic dejun inclus. Zborul se va realiza cu Tarom.

Castigatorul trebuie sa raspunda in maxim 4 zile calendaristice de la data primirii e-mail-ului care contine instiintarea de castigare a premiului. In cazul in care castigatorul nu isi revendica premiul in acest termen de 4 zile calendaristice, pierde orice drept asupra premiului castigat si va fi desemnat drept castigator urmatorul utilizator. Castigatorul isi va primi premiul conform prezentului regulament, imediat ce va fi intocmite formalitatile necesare.