Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o excursie pentru doua persoane in jurul lumii sau contravaloarea acesteia, o tableta Samsung Galaxy Tab 2, cartele pre-paid SIM vodafone sau p

Concurs: Castiga o excursie pentru doua persoane in jurul lumii sau contravaloarea acesteia, o tableta Samsung Galaxy Tab 2, cartele pre-paid SIM vodafone sau pe loc o sticla Coca-Cola 0.5 L!

[like_to_read]

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.

DURATA CAMPANIEI:

Campania se va desfasura in perioada: 15 iulie 2013 – 01 septembrie 2013 inclusiv.

PRODUSELE PROMOTIONALE:

Marcile si ambalajele participante la Campanie, sunt bauturile carbogazoase comercializate sub denumirea de “Coca-Cola” si “Coca-Cola Zero”, imbuteliate in ambalaje de 500ml PET; 1L PET, 1,5L PET; 2L PET; 2,5L PET.

Ambalajele promotionale aferente Produselor Promotionale vor putea fi identificate prin urmatoarele 2 elemente definitorii:

 • a. Etichetele promotionale care vor contine mesajul "Castiga si imparte cu prietenii milioane de sticle si mii de premii x2!" si regulamentul scurt al Campaniei;
 • b. Capacele promotionale de culoarea galbena care vor avea tiparit pe partea superioara, in exterior, grafica cu 2 sticle iconice rosii care se ciocnesc si mesajul "Cauta sub capac" si in interior un cod unic alfanumeric format din 8 caractere sau cuvantul “STICLA”.

DREPTUL DE PARTICIPARE:

Campania este deschisa participarii persoanelor fizice, cetateni romani sau cetateni straini rezidenti in Romania, cu domiciliul sau resedinta, chiar temporara, in Romania.

MECANISMUL CAMPANIEI:

Definitii Termeni:

 • Numarul de SMS: 1789 (tarif standard 0.05 Euro per SMS in retelele din Romania: Vodafone, Orange si Cosmote).
 • Numarul lung de SMS: 0736.61.1789 (tarif per SMS conform planurilor tarifare si/sau optiunilor  aferente fiecarui participant pentru toate retelele de telefonie mobila din Romania)
 • WEBSITE: www.coca-cola.ro
 • Numarul de INFOLINE: 0800.080.800, numar gratuit, diponibil intre orele 09:00-21.00, de luni pana  vineri, exclusiv sarbatorile legale.
 • Cod alfanumeric: codul unic de 8 (opt) caractere, format din litere si cifre care se afla in interiorul capacului Produselor Promotionale in vederea participarii la prezenta Campanie.
 • Participant: Un participant se identifica la momentul inscrierii in cadrul Campaniei numai prin  numarul de telefon mobil indiferent de modalitatea de inscriere.

MECANISM: Pentru a se inscrie in Campanie, participantii trebuie sa achizitioneze cel putin un Produs Promotional, sa identifice codul alfanumeric in interiorul capacului acestuia si sa-l inscrie in Campanie, in perioada Campaniei, prin una dintre urmatoarele 2 modalitati: (a) prin SMS sau (b) prin WEBSITE, urmand procedura electronica de inscriere pusa la dispozitie pe WEBSITE. Pentru a intra in posesia premiului in caz de castig, participantii sunt obligati sa pastreze capacul/capacele ce contin/e codul/rile inscris/e in Campanie.

PREMIILE:

In cadrul Campaniei se vor acorda urmatoarele premii:

 • I. Premii acordate prin tragere la sorti:
  • Premii pe minut: 126.000 de premii constand in 252.000 de cartele pre-paid SIM Vodafone cu 300 minute in Vodafone si 30 mb trafic. Un premiu pe minut contine 2 cartele.
  • Premii pe zi: 35 de premii, constand in 70 de tablete model Samsung GALAXY Tab 2 10.1 + 70 de Extraoptiuni de 6 euro Credit. Fiecare Extraoptiune contine 2000 minute in Vodafone, 100 minute nationale, 150 mb trafic si sms nelimitat in orice retea. Un premiu pe zi contine 2 tablete + 2 Extraoptiuni.
  • Premiul cel mare: O excursie pentru doua persoane in jurul lumii sau contravaloarea acesteia. Excursia are urmatoarele caracteristici: Intinerariu excursie: Bucuresti – Londra – Singapore – Hong Kong – Auckland – Buenos Aires – Bucuresti. Perioada excursiei va fi comunicata de catre Organizator castigatorului, in termen de maximum doua saptamani de la decizia acestuia asupra excursiei.

Premiul cel mare include:

a. Bilete de avion “Round the World” pe ruta Bucuresti – Londra – Singapore – Hong Kong  – Auckland – Buenos Aires – Bucuresti; cazare in Marea Britanie, Londra, la hotel de 4* cu mic dejun inclus; cazare in Singapore, la hotel de 4* cu mic dejun inclus; cazare in Republica Populara Chineza, Hong Kong, la hotel de 4* cu mic dejun inclus; cazare in Noua Zeelandă, Auckland, la hotel de 4* cu mic dejun inclus; cazare in Argentina, Buenos Aires, la hotel de 4* cu mic dejun inclus;

b. Perioada excursiei este de aproximativ 18 nopti, perioada exacta urmand a fi stabilita potrivit rezervarilor necesare si comunicata castigatorului.

c. Transferuri private aeroport-hotel-aeroport pentru fiecare dintre cele 5 destinatii din afara Romaniei, respectiv Londra, Singapore, Hong Kong, Auckland si Buenos Aires;

d. Diurna in valoare totala de 18.000 LEI (valoarea diurnei este insclusa in valoarea totala a Premiului cel mare).

IMPORTANT: Orice alte costuri care nu sunt incluse in descrierea Premiului cel mare de mai sus, cum ar fi insa fara a se limita la costurile ocazionate de obtinerea vizelor, asigurarile de calatorie, alte documente obligatorii, vor fi fi suportate de catre castigator.

Castigatorul este singurul responsabil de obtinerea vizelor si tuturor documentelor de calatorie ce ii sunt necesare.

 • II. Premii sub capac:
  • 6.000.000 de premii sub capac ce constau in sticle Coca-Cola 0.5L. Revendicarea Premiilor sub capac poate fi facuta pana la data de 15 septembrie 2013.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]