Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o excursie pentru doua persoane in Turcia, un Samsung Galaxy S3 mini sau un iPod Shufle!

Concurs: Castiga o excursie pentru doua persoane in Turcia, un Samsung Galaxy S3 mini sau un iPod Shufle!

[like_to_read]

La promoţia "O excursie în doi în Turcia!" poate participa orice persoană fizică de cetăţenie română cu vârsta de minim 18 ani care cumpără produse Alpin aflate in promotie şi are un cont personal pe Facebook.

Promoţia "O excursie în doi în Turcia!" se va desfăşura în perioada 1 iunie 2013 – 25 august 2013.

Pentru ca persoana să participe la promoţia "O excursie în doi în Turcia!" trebuie să îndeplinească simultan urmatoarele condiţii:

  • Să aibe un cont pe Facebook, şi să accepte preluarea unor date personale aflate în contul său de Facebook
  • Să se înscrie online în cadrul aplicaţiei de Facebook a promoţiei "O excursie în doi în Turcia!" introducând numele real din actul său de identitate. Nu se acceptă nume false sau porecle folosite în Facebook.

 Premiile promotiei:

  • o excursie pentru două persoane în Turcia.
  • 1 Samsung Galaxy s3 mini acordate săptămânal
  • 1 iPod Shufe acordate săptămânal

Premiile promoţiei "O excursie în doi în Turcia!" se vor acorda după cum urmează:

  • un Samsung Galaxy s3 mini prin extragerea electronică efectuată în data de: 16.06.2013; 30.06.2013; 14.07.2013; 28.07.2013; 11.08.2013.
  • un iPod Shufe prin extragerea electronică efectuată în data de: 09.06.2013; 23.06.2013; 07.07.2013; 21.07.2013; 04.08.2013; 18.08.2013.
  • o excursie în Turcia prin extragerea electronică efectuată în data de: 25.08.2013.

Tragerile la sorţi se fac electronic şi automat. Cu cât un participant are mai multe puncte acumulate în concurs, cu atât are mai multe şanse de a fi extras în tragerea la sorţi. Participanţii pot să acumuleze puncte răzuind etichetele promoţiei aflate pe unele din produsele Alpin şi introducând codul găsit în pagina de web a aplicaţiei Facebook a promoţiei "O excursie în doi în Turcia!" http://www.inghetate.tv. De asemenea, participanţii mai pot acumula puncte căutând produsele Alpin din filmul interactiv aflat în pagina de web a aplicaţiei Facebook a promoţiei "O excursie în doi în Turcia!". Punctele se acumuleaza printr-un click pe produsele Alpin care apar în filmul interactiv aflat în pagina de web a aplicaţiei Facebook a promoţiei "O excursie în doi în Turcia!". Participantii mai pot acumula puncte acceptand ca aplicatia de Facebook sa poata posta automat un link pe peretele (timeline) participantului, acumuland puncte de fiecare data cand un prieten al participantului da click pe acest link. Câştigătorii premiilor oferite prin tragere la sorţi vor fi anunţaţi personal, prin email. Pentru validare, câştigătorul trebuie să contacteze organizatorul în termen de maxim 48 de ore de la primirea email-ului. Dacă acest termen este depăşit, câştigătorul va fi invalidat şi va fi extras automat alt câştigător. Ciclul se repetă până la validarea unui câştigător. Pentru validarea câştigării premiului, câştigătorul va trebui să prezinte actul de identitate.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]