108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
32
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o excursie pentru 4 persoane la finala cupei mondiale de cross country Falun, 40 biciclete eliptice, 80 steppere Vario sau puncte suplimentare pe cardurile de fidelitate!

 admin  2014.01.27  Health & Fitness,Vacante,Trageri la sorti  2041

cross country Falun

Promotia “Cu ecto iti depasesti propriul record!” este valabila in perioada 08.01.2014 - 25.02 2014.

In cadrul acestei campanii, Organizatorul ofera urmatoarele premii:

  • Puncte suplimentare pe cardurile de fideliate 
  • 40 x Bicicleta exercitii GIRO M 
  • 80 x STEPPER VARIO 
  • 1 x Excursie pentru 4 persoane la finala cupei mondiale de cross-country Falun (Suedia) in perioada 11-18 martie 2014

Pentru a beneficia de premiile, participantul trebuie sa efectueze urmatoarele operatiuni: 

  • sa achizitioneze, la o singura alimentare, in perioada 08 ianuarie 2014– 25 februarie 2014, orice tip de carburant ecto ( Ecto 95 Plus, Ecto 98 Sport, Ecto Spuer L Diesel) in valoare de cel putin 60 de lei 
  • sa prezinte la casa de marcat cardul CLUB LUKOIL si sa achite contravaloarea carburantului cu numerar sau card bancar; 

Pentru fiecare 60 de lei cheltuiti in vederea achizitionarii carburantilor tip Ecto participantii primesc pe perioada de desfasurare a promotiei cate 10 puncte suplimentare (dar nu mai mult de 100), fata de punctele acordate in conformitate cu in regulamentul de participare la programul de fidelizare CLUB LUKOIL.

Saptamanal, in fiecare zi de joi, incepand cu 16 ianuarie si pana pe 27 februarie 2014, va avea loc extragerea castigatorilor promotiei pentru premiile mentionate de mai sus. 

Vor participa la extrageri participantii care au indeplinit conditiile de participare mentionate in prezentul regulament, pe parcursul fiecarei saptamanii la fiecare extragere din ziua de joi se vor acorda urmatoarele premii: 

  • 10 STEPPER-e VARIO 
  • 5 Biciclete exercitii GIRO M 

Pe data de 28 februarie 2014, va avea loc extragerea pentru marele premiu o excursie pentru 4 persoane la finala cupei mondiale de cross-country Falun (Suedia) in perioada 11-18 martie 2014, la extragere vor participa participantii care au indeplinit conditiile de participare mentionate in prezentul regulament in perioada 8 ianuarie – 25 februarie 2014, si nu au castigat alte premii.


PARTICIPA LA CONCURS

stepper Vario bicicleta exercitii GIRO M concursuri online cross country Falun carburant ecto tombola LukoilNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.