Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-12-09. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o excursie pentru 4 persoane in Bulgaria!

Campania promoţională Mos Nikonae se derulează în perioada 2 decembrie 2013, ora 00:00:01 – 8 decembrie 
2013
, ora 23:59:59 (inclusiv), şi se va derula zilnic în intervalul orar 00:00:01 – 23:59:59, cu respectarea datelor prevazute în prezentul Regulament Oficial. 

La această Campanie promoţională pot participa doar cetăţenii români, cu vârsta peste 18 ani (împliniţi până la data începerii prezentei Campanii promoţionale), care au domiciliul sau reşedinţa în România pe toată perioada de desfăşurare a Campaniei promoţionale şi pe perioada de revendicare a premiului câştigat.

Mecanismul campaniei promotionale:

In cadrul campaniei promoţionale există o singură modalitate de participare şi de câştigare a premiilor oferite în cadrul acesteia. Participarea la Campania promoţională este condiţionată de achiziţionarea de minim un produse Nikon de la F64, în perioada de desfaşurare a campaniei. 

Pentru a se înscrie în campania promoţională participanţii vor trebui să îndeplinească următoarele condiţii:

  1. Să aibă sau sa îşi facă cont pe site-ul f64.ro, în perioada de desfăşurare a Campaniei promoţionale, între 2 decembrie 2013, ora 00:00:01 – 8 decembrie 2013, ora 23:59:59 (inclusiv), completând următoarele date personale în formularul de înscriere: nume, prenume, adresa de e-mail, telefon, parolă). 
  2. Să achiziţioneze minim un produs Nikon din magazinul fizic F64 sau online din www.f64.ro. Prin achiziţie se întelege o comandă plasată pe site, www.f64.ro, sau direct în magazinul F64. În cazul în care o comandă este plasată în magazinul F64 şi participantul nu are cont în site, consultanţii F64 îi vor crea cont. Data la care este plasată comanda este data la care se consideră participarea. 

În cazul în care un participant cumpără de mai multe ori de la F64 produse Nikon, şansele cu care intră în tragerile la sorţi sunt echivalente cu numărul de comenzi ce contin produse Nikon. Fiecărei comenzi îi este asociat un id de comandă. Tragerea la sorti se va efectua dintre toate ID-urile aferente comenzilor plasate. 

Premiile:

În cadrul campaniei se oferă un singur premiu, si anume, o excursie pentru 4 persoane, in Bulgaria, in luna ianuarie sau februarie, pentru patru persoane. Valoarea totala a excursiei este de 1000 euro si va fi achizitionata prin Perfect Tour. In cazul in care se doreste suplimentarea locurilor sau a hotelului, atunci castigatorul va achita diferenta. 

Premiul include masa si cazarea pentru 4 persoane, in functie de hotelul si regimul de masa ales, in limita a 1000 de eruo. Durata excursiei poate varia, in functie de hotelul si regimul de masa ales, in limita a 1000 de euro. In cazul in care castigatorul doreste orice fel de suplimentare, acesta va achita diferenta. Castigatorul desemneaza cele 3 persoane care il vor insoti in excursie. Ele au datoria de a transmite agentului de turism Perfect Tour, datele necesare rezervarilor. 

Pentru premiul cel mare, se va extrage un castigator si doua reserve. Fiecare participant intră în tragerea la sorţi cu nr de comenzi din perioada campaniei, ce contin minim un produs Nikon. Extragerea castigatorului se va face pe 24 decembrie iar anuntarea lui tot pe data de 24 decembrie 2013.