Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o excursie pentru 2 persoane la circuitul de la AbuDhabi Yas Marina sau un rucsac original LotusF1 Burn!

Concurs: Castiga o excursie pentru 2 persoane la circuitul de la AbuDhabi Yas Marina sau un rucsac original LotusF1 Burn!

[like_to_read]

Promotia este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, pe pagina de internet www.burnrace.ro, prin intermediul aplicatiei special create. Promotie va incepe pe data de 01.08.2013 si va dura pana la 30.09.2013.

Produsele participante comercializate pe piata din Romania la aceasta promotie sunt dozele de 250 ml si 500 ml, editie speciala de promotie BURN Energy Drink Original, pe care se gasesc aplicate coduri promotionale. Codurile promotionale vor fi in format alfanumeric, de 8 caractere si vor fi inscriptionate sub cheita dozei.

In cadrul acestei promotii se vor acorda premii dupa cum urmeaza:

  • 1 premiu mare, constand intr-o excursie pentru 2 persoane la circuitul de la AbuDhabi Yas Marina, include transportul Bucuresti - Abu Dhabi - Bucuresti, cazare cu mic dejun, 4 nopti, hotel minim 3 stele, ales de organizator, acces circuit Abu Dhabi 1 - 3 noiembrie, costuri viza, asigurare medicala, in perioada 31.10.2013 - 04.11.2013.
  • 100 de premii mici, constand in cate un rucsac original LotusF1 Burn.

Ce trebuie sa faca participantul:

  • sa cumpare cel putin un produs participant la promotie
  • sa descopere codul unic inscriptionat pe doza de Burn
  • sa intre pe site-ul www.burnrace.ro
  • sa introduca codul unic in perioada 01 august - 30 septembrie 2013, prin intermediul formularului de participare.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]