Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o excursie pentru 2 persoane la Paris, produse L'Oreal Professionnel in valoare de 500 lei sau o transformare It Looks gratuita!
 

Concurs: Castiga o excursie pentru 2 persoane la Paris, produse L'Oreal Professionnel in valoare de 500 lei sau o transformare It Looks gratuita!

paris2

Alege look-ul care te defineste!

Opteaza pentru It Look-ul care te defineste, alegand una dintre cele 3 It Girls sa te reprezinte. Recomanda concursul altor 2 prietene si te inscrii automat la tragerea la sorti pentru marele premiu: un week-end pentru 2 persoane in capitala mondiala a stilului, Paris. L'Oréal Professionnel va recompensa loialitatea prietenelor care te-au sustinut acceptand invitatia ta, oferindu-le cate un premiu ce va consta in produse de ingrijire si styling L'Oréal Professionnel.

Daca ai fost invitata deja de o prietena pentru a face parte din echipa ei, poti la randul tau sa intri in cursa pentru un week-end pentru 2 persoane la Paris. Fa-ti propria echipa invitand alte doua prietene decat cele din echipa initiala si poti fi chiar tu castigatoarea marelui premiu!

Nu te poti inscrie la tragerea la sorti daca nu ti-ai completat echipa cu inca 2 membri.

L'Oréal Professionnel recompenseaza saptamanal liderii de echipa ai caror echipe sunt complete, tot prin tragere la sorti, cu produse de ingrijire si styling L'Oréal Professionnel.

Transformare It Looks!

Mareste-ti sansele de castig! Votand si coaforul preferat din galerie, vei primi automat un cupon de discount pentru o colorare in saloanele partenere L'Oréal Professionnel. La finalul concursului, prin tragere la sorti, vei putea castiga o transformare It Looks gratuita, realizata de unul dintre Coaforii Ambasadori L'Oréal Professionnel!

Ce mai astepti? Click pe It Look-ul care te reprezinta si asteapta premiile L'Oréal Professionnel!

Premiile:

  • Marele premiu: O excursie pentru 2 persoane la Paris, prin tragere la sorti, pentru un lider de echipa care si-a constituit o echipa completa de It Girls 2 premii in valoare totala de 500 de lei pentru ceilalti 2 membri ai echipei, constand in produse haircare si styling L'Oréal Professionnel
  • Premii saptamanale, prin tragere la sorti, in valoare totala de 500 de lei constand in produse L'Oréal Professionnel pentru 4 initiatori ai echipelor de It Girls, daca echipele sunt complete.
  • Poti castiga premii suplimentare daca votezi creatiile coaforilor L'Oréal Professionnel din galeria aplicatiei: 1 cupon de discount pentru o colorare in saloanele partenere, sau marele premiu, o transformare It Looks gratuita, realizata de unul dintre Coaforii Ambasadori L'Oréal Professionnel.

Campania se desfasoara in perioada 02.09.2013 – 31.10.2013.

PARTICIPA LA CONCURS!

Regulamentul concursului il gasiti AICI.