Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o excursie pe litoral sau o bicicleta marca Velors!

Concurs: Castiga o excursie pe litoral sau o bicicleta marca Velors!

concurs bicicleta sapt 2

[like_to_read]

Programul estival transmis de TVR în acest sezon,  Vara pe val, va oferi la finalul competiţiei două autoturisme celor mai fideli telespectatori. Restul publicului va beneficia pe parcursul celor 6 săptămâni de concursuri cu cele mai neaşteptate premii: articole sportive, excursii, electronice, cărţi, produse cosmetice etc.

Încă din prima zi de emisie, publicul larg a început votarea pe pagina de Facebook a emisiunii pentru una dintre cele două echipe, iar echipa  TVR 2, „Rechinul”, continuă seria de concursuri cu un premiu special. Este vorba de o excursie pe litoral şi o bicicletă marca VELORS, oferită de  Carpat Sport. Aşadar, „Rechinul te aşteaptă la mare să-ţi iei bicicleta şi în a doua săptămână” până vineri, 19 iulie 2013, ora 20:00. Toţi cei care vor răspunde la întrebarea „Ce echipă susţii în a doua săptămână la  Vara pe val?” postată pe pagina de  Facebook Vara pe val şi îşi conving un prieten să răspundă la acest sondaj vor putea câştiga un sejur pe litoralul românesc în perioada 26-28 iulie 2013, (cazare pentru 2 nopţi într-o cameră dublă), precum şi o bicicletă marca VELORS.

Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi, folosind site-ul  http://random.org, şi va fi anunţat în emisiunea Vara pe val din 19 iulie, care începe la ora 23.00 la  TVR 2, precum şi pe pagina de Facebook a emisiunii.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]