Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-01-16. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o excursie la ski in Bulgaria in luna februarie 2014!

Bun venit în echipa Magic FM!

Ascultăm din 28 Decembrie la Magic FM cântecele de suflet ale anilor ‘80, muzica anilor ’90 și cele mai frumoase refrene ale prezentului!

Ascultaţi și votaţi melodiile voastre preferate din lista de mai jos și vom asculta împreună aceste cântece la Magic FM - Soft Music! Puteţi rasfoi întreaga listă pentru a alege, puteţi folosi comanda de căutare printre sutele de piese și puteţi să ne propuneţi și voi alte cântece pe care aţi vrea să le ascultăm la Magic FM!

Invitaţi în echipa noastră alţi 5 prieteni în perioada 15 Decembrie 2013 - 15 Ianuarie 2014 și veţi intra în cursa pentru unul dintre cele 3 daruri speciale: câte o vacanţă pentru 2 persoane la ski in Bulgaria!

Concursul este organizat si se va desfasura pe site-ul www.magicfm.ro si pe postul de radio Magic FM in perioada 15 decembrie 2013 - 15 ianuarie 2014.

Incepand cu 15 decembrie 2013 ascultatorii Magic FM pot participa la concursul "Bun venit in echipa Magic FM" contribuind astfel la alcatuirea listei cu cantece care se vor auzi la Magic FM, incepand cu 28  Decembrie.

Astfel, cei care doresc sa participe la concursul se pot inscrie cu datele personale pe site-ul www.magicfm.ro, in pagina dedicata concursului si pot vota cantecele favorite din lista prezentata in pagina. Pentru a participa la tragerea la sorti pentru premiile puse in joc, ascultatorii trebuie sa recomande concursul catre 5 alte persaone prin completarea campurilor aferente cu datele acestora.

Extragerea castigatorilor are loc pe 15 ianuarie 2014. Un ascultator va fi invitat sa aleaga in direct la postul de radio Magic FM, 3 numere dintr-un interval de numere care va fi comunicat pe loc tot in direct. Intervalul de numere cuprinde numere de inscriere la concurs ale ascultatorilor care au recomandat concursul catre alte 5 persoane.

Cei trei ascultatori cu cele 3 numere de participare la concurs vor fi declarati castigatori.

Organizatorul isi rezerva dreptul de adauga la concurs si alte premii in afara de cele prezentate in regulament.

Persoanele care vor participa la Concurs au obligatia de a furniza Organizatorului date reale si corecte. Orice discrepante intre datele de identificare (nume, prenume, numar de telefon) furnizate Organizatorului si cele prezentate ulterior, in momentul inmanarii premiului anuntat prin prezentul Regulament, indreptateste Organizatorul sa descalifice Participantul, si respectiv sa refuze acordarea premiului.

Fiecare persoana poate sa participe la concurs o singura data.

Toti castigatorii vor fi anuntati in direct pe postul de radio „Magic FM” si vor fi contactati de catre Organizator pentru punerea in posesie a premiilor. Castigatorii vor fi contactati cu ajutorul datelor personale comunicate pe site-ul www.magicfm.ro sau realizatorului de programe, la momentul concursului, in termen de 20 zile de la participarea la concurs.

Premiul (in valoare de pana la 500 euro pentru doua persoane) consta in:

  • EXCURSIE LA SKI IN BULGARIA IN LUNA FEBRUARIE 2014 (5 nopti cazare la hotel de 3*, in camera dubla, demipensiune)