Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o excursie la Sighisoara, Predeal, Cheia sau o alarma auto Viper!

Concurs: Castiga o excursie la Sighisoara, Predeal, Cheia sau o alarma auto Viper!

 

Locul de desfasurare: Concursul se va desfasura pe site-ul www.auto.ro, sectiunea www.auto.ro/concurs.Perioada de concurs: Concursul se desfasoara in perioada 13 decembrie 2012 – 6 ianuarie 2013.Dreptul de participare: La concurs pot participa persoanele care au cel putin 18 ani impliniti si au domiciliul / resedinta in Romania, care detin un smartphone cu sistem de operare iOS (cel putin versiunea 3GS) sau Android (cel putin versiunea 2.2)Modul de desfasurare a concursului si modalitatea de desemnare a castigatorului:Pentru ca inscrierea sa fie validata este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:
  • a. Participantul trebuie sa aiba drept de participare
  • b. Participantul se inscrie in Concurs exclusiv dupa instalarea aplicatiei Auto.ro pentru smartphone din cele doua magazine online puse la dispozitie de catre sistemul de operare detinut: pentru utilzatorii de smartphone cu sistem Android:  https://play.google.com/store/apps/details id=com.netbridge.autoro; pentru utilizatorii de smartphone cu sistem iOS  https://itunes.apple.com/ro/app/auto-ro/id430804021?mt=8.
  • c. Participantul trebuie sa introduca cel putin o ”Recenzie” in cadrul aplicatiei Auto.ro, indiferent de serviciul ales: Benzinarii, Pensiuni, Vulcanizari, Spalatorii, Taxi, Parcari, Service-uri, ITP, Piese Auto, Dezmembrari, Rent a car, Asistenta rutiera si tractari, Constatari accidente, Scoli de soferi
  • d. Pentru validarea votului si participarea in concurs, este necesara introducerea corecta a numelui si prenumelui participantului, precum si a unei adrese de email valida si completa
  • e. O ”Recenzie” este considerata valida si va fi aprobata doar daca contine cel putin 6 caractere si nu aduce injurii sau lezeaza imaginea Organizatorului.Participantul are obligatia sa se inscrie in Concurs folosind date de contact valide si complete, astfel incat sa poata fi contactat de catre Organizator in cazul in care va iesi castigator. Participantul are obligatia sa se inscrie in Concurs folosind date de contact valide si complete, astfel incat sa poata fi contactat de catre Organizator in cazul in care va iesi castigator.Participantul este unic responsabil pentru orice consecinte directe sau indirecte care pot aparea ca urmare a participarii la acest Concurs.Organizatorul isi rezerva dreptul de a decide daca, in ce conditii si unde vor fi facute publice recenziile trimise de catre participanti.Prin inscrierea in Concurs, participantii sunt de acord sa ofere Organizatorului permisiunea de a utiliza votul inregistrat, de a mentiona numele participantului in legatura cu votul si Concursul organizat, precum si dreptul de a cesiona la randul ei toate aceste drepturi oricarui partener al Organizatorului. Nu se vor pretinde si nici acorda niciun fel de compensatii pentru utilizarea recenziilor in modul aratat mai sus.Organizatorul nu poate fi tras la raspundere, in niciun mod si in nicio masura, pentru recenziile trimise de catre utilizatori pentru participarea la Concurs.Prin trimiterea recenziilor pentru Concurs, utilizatorii sunt de acord sa exonereze de raspundere pe Organizator pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acopere cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre ei a clauzelor din prezentul Regulament.
Castigatorul concursului va fi desemnat aleatoriu, prin tragere la sorti, indiferent de recenzia publicata daca aceasta a fost validata.Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura in legatura cu premiul castigata sunt si raman in sarcina exclusiva a castigatorului.Castigatorul va fi desemnat in termen de 5 zile lucratoare de la incheierea Concursului si va fi anuntat pe site-ul www.auto.ro si pe www.facebook.com/autopunctro. Extragerea va fi realizata utilizand site-ul public http://textmechanic.com/Random-Line-Picker.htmlPremiul oferit:
  • Premiul 1: Alarma auto Viper cu pornire motor din telecomanda: Principalele beneficii ale sistemului de securitate Viper Responder LE sunt: Pornirea motorului din telecomanda, Distanţa de acţionare de pana la 500 m, Programarea pornirii din telecomanda in functie de temperatura din habitaclu masinii, Fara alarme false, Deschiderea de portbagaj, Senzor de soc dubla zona, etc
  • Premiul 2: Excursie Casa Legenda – Sighisoara include cazarea a 2 persoane pentru 2 nopti, in perioada aleasa de castigator cu mentiunea ca valabilitatea expira la sfarsitul lunii februarie 2013 si ca trebuie verificata in prealabil disponibilitatea de catre Auto.ro impreuna cu furnizor excursiei, Infopensiuni.
  • Premiul 3: Excursie Casa Bunicii – Predeal include cazarea a 2 persoane pentru 2 nopti cu mic dejun inclus, in perioada aleasa de castigator cu mentiunea ca valabilitatea expira la sfarsitul lunii februarie 2013 si ca trebuie verificata in prealabil disponibilitatea de catre Auto.ro impreuna cu furnizor excursiei, Infopensiuni.
  • Premiul 4: Excursie Vila Redford – Cheia include cazarea a 2 persoane pentru 2 nopti cu mic dejun inclus, in perioada aleasa de castigator cu mentiunea ca valabilitatea expira la sfarsitul lunii februarie 2013 si ca trebuie verificata in prealabil disponibilitatea de catre Auto.ro impreuna cu furnizor excursiei, Infopensiuni.
Acordarea premiuluiCastigatorul trebuie sa raspunda pe  office@auto.ro in maximum 4 zile calendaristice de la data primirii e-mail-ului care contine instiintarea de castigare a Concursului. In cazul in care castigatorul nu isi revendica premiul in acest termen de 4 zile calendaristice, el pierde orice drept asupra premiului castigat. Castigatorul isi va primi premiul conform prezentului regulament, imediat ce vor fi intocmite formalitatile necesare. Nu este posibila inlocuirea premiului oferit cu alte beneficiiPrin participarea la acest Concurs, utilizatoriiii sunt de acord ca, in cazul in care vor castiga, numele si prenumele si localitatea in care domiciliaza sa poata fi facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre Organizator in diverse materiale de presa, audio, video, fara niciun fel de remuneratie.
PARTICIPA LA CONCURS!