Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o excursie la Mexic, Italia sau India!

Concurs: Castiga o excursie la Mexic, Italia sau India!

[like_to_read]

Promotia este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei.

Promotia va incepe pe data de 15 mai 2013, ora 00:00:01 si va dura pana la 31 august 2013, ora 23:59:59.

Se pot inscrie in vederea participarii la Promotie numai persoanele fizice  cu domiciliul sau resedinta in Romania si care, la data inscrierii, au implinit varsta de 18 ani.

Produsele Participante:

Prin Produse Participante se va intelege oricare din urmatoarele produse comercializate de catre Organizator pe piata din Romania:

 • Heidi SummerVenture Himalaya
 • Heidi SummerVenture Mexico
 • Heidi SummerVenture Sicilia

ale caror ambalaje se se vor distinge prin:

 • a) simbolul promotional in forma de stampila afisat in partea frontala a ambalajului care contine mesajul „CASTIGA EXCURSIILE VERII”
 • b) caseta promotionala afisata pe verso ambalajului cu informatii despre Promotie, premii, modalitate de inscriere/validare
 • c) un cod alfanumeric unic din 7 caractere, necesar inscrierii in Promotie care se gaseste tiparit in interiorul pachetului.

Nu participa la aceasta Promotie produsele Heidi SummerVenture care nu prezinta caracteristicile descrise mai sus.

Premiile Promotiei:

In cadrul Promotiei vor fi acordate urmatoarele premii:

 • 100 premii instant constand in seturi fondue pentru ciocolata in valoare de 49 RON  (TVA inclus), conform pozelor cu titlu de prezentare de la sectiunea Premii disponibila pe www.excursiile-verii.ro.
 • 3 premii mari, fiecare premiu constand intr-o excursie de 7 zile consecutive, pentru doua persoane si includ transport dus-intors cu avionul, taxele de aeroport, cazare la hotel de 4* pentru 6 nopti cu mic dejun inclus si o atractie locala. Valoarea medie a unei excursii este de aproximativ - 19.303 RON (TVA inclus). Destinatiile celor 3 excursii sunt: New Delhi (India), Cancun (Mexic) si Catania (Italia). Excursiile vor fi acordate in perioada 15 septembrie– 31 decembrie 2013 (ultima data la care poate fi organizat zborul de retur). Castigatorul este de acord cu o alta data indicata de Organizator, in cadrul acestui interval, in cazul in care nu se mai poate gasi nici un loc la data de retur aleasa de castigator). Organizatorul va alege societatile comerciale de transport, hotel etc.

Mecanismul desfasurarii Promotiei:

Conditii privind inscrierea valabila in Promotie

Pentru dobandirea calitatii de Participant este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

 • (1) Participantul  trebuie sa aiba drept de participare.
 • (2) Participantul trebuie sa se inscrie la Promotie prin una dintre metodele descrise de mai jos, exclusiv prin inscrierea unuia sau mai multor coduri promotionale.

Inscriere in Promotie:

Participantii se pot inscrie in Promotie oricand, incepand cu data de 15 mai 2013 (ora 00:00:01) si pana la data de 31 august 2013 (ora 23:59:59).

Metodele prin care participantii pot inscrie codurile promotionale sunt urmatoarele:

 • (1) prin completarea unui formular de inscriere disponibil la accesarea website-ului  www.excursiile-verii.ro. Acest formular va fi completat de catre Participant prin indicarea obligatorie a urmatoarelor informatii: nume, prenume, sex, numar de telefon si cod promotional de 7 caractere gasit in interiorul ambalajului.

Pentru fiecare cod promotional inscris in Promotie prin intermediul website-ului  www.excursiile-verii.roParticipantul va opta pentru unul dintre cele trei premii mari (excursii in destinaţii turistice) din Promoţie: New Delhi, Cancun, Catania.

 • (2) prin SMS trimis la 1714 (numar cu tarif normal deschis in retelele Orange, Vodafone si Cosmote) care sa contina codul promotional de 7 caractere gasit in interiorul ambalajului.

Inscrierea in Promotie prin SMS se face automat pentru unul dintre premiile mari (excursii in destinatii turistice), in functie de sortimentul achizitionat, neexistand posibilitatea ca Participantul sa opteze pentru una dintre cele 3 destinatii, ca in cazul inscrierii online la  www.excursiile-verii.ro. Astfel, codul promotional inscriptionat pe ambalajul sortimentului Himalaya corespunde destinatiei New Delhi, cel inscriptionat pe ambalajul sortimentului Mexico corespunde destinatiei Cancun, iar cel inscriptionat pe sortimentul Sicilia corespunde destinatiei Catania.

Participantii la Promotie trebuie sa pastreze ambalajul, in original, pentru validarea ulterioara a premiului. Acelasi cod promotional poate fi inscris in Promotie o singura data de catre un Participant.

Un Participant poate inscrie in concurs un total de maxim 10 (zece) coduri promotionale intr-o zi calendaristica. Orice alt cod promotional, primit dupa primele 10 intr-o zi calendaristica, va fi luat in considerare numai daca va fi transmis ulterior, in perioada de desfasurare a Promotiei. Organizatorul nu va fi facut responsabil pentru acele coduri promotionale valide pe care Participantul nu le poate inscrie din acest motiv al depasirii numarului indicat.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]