Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-12-20. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o excursie la Londra si doua bilete la meciul Chelsea - Liverpool sau zilnic 100 de six-pack-uri de doze Skol!

Concursul " SKOL si GSP te trimit la Londra de Revelion ” de pe  www.g sp.ro  se desfasoara in perioada 22 noiembrie 2013 – 19 decembrie 2013 pe teritoriul Romaniei.

 

Participanti si mod de desfasurare:
La acest concurs pot participa numai persoanele fizice majore (cu varsta peste 18 ani, implinita la data inscrierii in concurs), de cetatenie romana, cu domiciliul stabil in Romania.

Inscrierea participantilor la concurs se face prin parcurgerea urmatoarelor etape:

  • sa acceseze modulul de concurs aflat pe site-ul  www.gsp.ro si sa completeze corect si complet toate  datele cerute
  • sa raspunda corect la cele 5 intrebari din chestionar
  • acceptarea Regulamentului Oficial al Concursului

Fiecare participant este limitat la o (1) inscriere pe zi. Participantii se pot inscrie zilnic, fiecare inscriere reprezentand o sansa in plus.  Zilnic (in perioada 22 noiembrie 2013 – 19 decembrie 2013 prin tragere la sorti se vor desemna cate 20 (douazeci) de castigatori, fiecare premiu constand in 5 six-pack-uri de bere (1 six-pack = 6 doze de de 0,5 L). Tragerea la sorti se va face zilnic la ora 12:00 (EET), iar la ea vor participa toti concurentii inscrisi in ziua anterioara si care au raspuns corect la cele 5 intrebari. Acestia vor fi anuntati zilnic pe www.gsp.ro, in cadrul modulului de concurs aferent campaniei.

Castigatorii premiilor din zilele de sambata si duminica de pe toata durata de derulare a concursului voi fi anuntati in ziua de luni.

La finalul concursului, pe data de 20 decembrie 2013, va avea loc extragerea finala  a marelui premiu: o excursie de 2 persoane la Londra, in perioada 29 decembrie 2013 – 2 ianuarie 2013 si doua bilete la meciul Chelsea-Liverpool.

Premiile concursului:

Premiile concursului „SKOL si GSP te trimit la Londra de Revelion” constau in:

  • Zilnic 100 de six-pack-uri de doze Skol (1 six-pack = 6 doze de 0,5 L)
  • o excursie de 2 persoane la Londra* si doua bilete la meciul Chelsea-Liverpool

Excursia la Londra ( 5 zile/4 nopti) este valabila pentru 2 persoane in perioada 29 decembrie 2013 (plecare) – 2 ianuarie 2014 (intoarcere), si include – transport cu avionul (dus-intors), 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel de 3* .  

Castigatorii premiilor zilnice isi pot ridica six-packurile de la punctele prezentate in anexa pana la data 31 ianuarie 2014.