98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
13
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o excursie la Disney, un Xbox Kinect, o tableta Samsung sau un abonament UPC gratuit timp de un an!

 admin  2013.11.01  Tablete,Vacante,Trageri la sorti  2599

Alatura-te familiei UPC si arata-ne ce inseamna cel mai rapid internet pentru copilul tau!

Concursul va fi lansat incepand cu data de 21 octombrie 2013 si se va incheia la data de 24 noiembrie 2013, ora 23.59.

Se pot inscrie in vederea participarii la Concurs numai persoanele fizice, cetateni romani, cu domiciliul sau resedinta in Romania si care la data inscrierii au indeplinit varsta de 18 ani si care au un copil cu varsta de minim 3 ani impliniti la data de 21 octombrie 2013 si varsta de maxim 6 ani si 364 de zile impliniti la data de 24 noiembrie 2013. 

Concursul se va adresa atat parintilor cat si persoanelor care nu au copii, insa care au acordul parintilor/tutorilor legali sa realizeze filmulete cu copii acestora

Premiile:

In cadrul acestui Concurs, se vor acorda urmatoarele premii astfel :

a) Premii mari – PUSE IN JOC PENTRU TOTI PARTICIPANTII 

 • O EXCURSIE LA DISNEY. Aceasta include: transport, cazare si intrare in Parcul Disneyland pentru doi adulti si un copil cu varsta cuprinsa intre 3 si 7 ani. Perioada excursiei va fi aleasa de catre castigator in perioada 1 aprilie – 31 mai 2014, cu mentiunea ca sejurul este alcatuit din 2 nopti si ca trebuie sa includa noptile de vineri si sambata la destinatie. 
 • UN XBOX KINECT
 • O TABLETA SAMSUNG

b) Premii saptamanale – EXCLUSIV PENTRU CLIENTII UPC Romania 

 • Cinci abonamente UPC gratuite timp de un an pentru participantii clienti din orasele in care viteza maxima UPC este de 120 Mbps sau pentru participantii clienti din orasele in care viteza maxima UPC este de 200 Mbps. 

 

Mecanismul concursului:

Persoanele care doresc sa participe la acest Concurs trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

 • Pasul 1. Participantul trebuie sa realizeze un filmulet cu un copil sa acceseze pagina http://200.upc.ro , sa intre in sectiunea “Trimite un video” si sa incarce filmuletul realizat. Filmuletul trebuie sa respecte tema concursului si anume sa reprezinta raspunsul la una din cele 2 (doua) intrebari ale concursului: “Ce inseamna internet de mare viteza?/ Ce inseamna internet de 200 Mega?”. Filmuletul trebuie uploadat in perioada Concursului si sa aiba urmatoarele caracteristici: 
  •  Lungimea filmului: maximum 3 minute. 
  • Filmul poate contine imagini filmate, animatii, simulari virtuale sau colaje de fotografii. 
  • Marimea maxima a fisierului: 100 MB. 
  • Fisiere acceptate: tipul .3gpp/.3gpp2, .wmv, .mov, .mp4, .mpeg, .ogg sau .webm. 
 •  Pasul 2. Participantul trebuie sa spuna numele copilului din clip si sa bifeze tema aleasa pe care videoclipul uploadat o reprezinta. 
 • Pasul 3. Participantul trebuie sa completeze un formular ce va contine urmatoarele date: nume, prenume, e-mail-ul, telefon. Un participant poate inscrie in Concurs un singur filmulet. 

In termen de 48 de ore, Organizatorul va valida filmuletul, participantul primind un e-mail pe adresa de e-mail inscrisa, in momentul in care filmuletul va fi uploadat pe site sau un e-mail prin care i se va explica motivul pentru care acesta nu a fost publicat pe site. 

Desemnarea castigatorilor:

Desemnarea castigatorilor va avea loc pe 29 noiembrie 2013 la sediul Organizatorului din Bucuresti, Soseaua Nordului nr. 62D, sector 1. 

 


PARTICIPA LA CONCURS

concurs UPC concursuri online concursuri concursuri 2013 abonament UPC abonament gratuit castiga o excursie castiga o tabletaNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.