98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
32
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o excursie in doi de Sfantul Valentin, in Venetia!

   2012.01.18    1246

 

Doriti sa castigati o excursie in doi de Sfantul Valentin, in Venetia?

Treceti pragul expozitiei “Zile de nunta” in perioada 20-22 ianuarie 2012 la Teatrul National Timisoara si puteti fi castigatorii concursului “Mirii Anului 2012”, avand astfel sansa sa petreceti trei nopti de vis de Sfantul Valentin in Venetia - Hotel Ambasciatori 4*, premiu oferit de Eureka Reising. Fotografiati-va impreuna cu persoana iubita la studioul special amenajat de KL Film la Teatrul National Timisoara si inregistrati-va acolo datele personale. Fotografia dumneavoastra, alaturi de celelalte, va fi vizibila in galeria de mai jos. Invitati prieteni, cunostinte, nasi, parinti si asigurati-va ca toti va sustin si va voteaza. Si nu uitati, puteti vota o singura data perechea preferata iar daca nu va puteti hotara asupra unei singure perechi, puteti vota si alti concurenti tot o singura data. In perioada 23 ianuarie - 31 ianuarie pozele vor putea acumula voturi de la vizitatorii paginilor. Castigatoare va fi desemnata, pe 1 februarie 2012, perechea ce a acumulat cele mai multe voturi on-line.

Ocazie unica! Nu avem inca participanti la concurs, Viziteaza targul Zile de nunta de la Teatrul National Timisoara si Inscrieti-va in concurs!

PARTICIPA LA CONCURS!

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.