Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-03-17. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o excursie in Tabara de Fotbal din Brazilia, la Campionatul Mondial!

Campania "Coca-Cola Brasil Camp” este organizata si desfasurata exclusiv pe platforma de socializare Facebook, in perioada 18 Februarie 2014 – 16 martie 2014.

Campania se adreseaza persoanelor fizice, cetateni romani, cu data de nastere cuprinsa intre 17 Iunie 1998 si 09 Iunie 2001 inclusiv, astfel incat varsta participantului la data desfasurarii taberei sa se situeze in intervalul de varsta: 13 - 16 ani, care au domiciliul in Romania.

Parintii/tutorii de copii minori nascuti in intervalul de timp indicat de mai sus, sunt invitati sa-si inscrie copii/minorii din grija lor in Campanie, prin completarea profilului acestora in cadrul aplicatiei “Coca-Cola Brasil Camp” si incarcarea in aplicatie a unui material vizual (imagine foto sau furnizarea unui link catre videoclip in platforma Youtube.com) si a unui material scris (un eseu scris de minor sau completarea chestionarului disponibil in aplicatie), utilizand doua din cele patru modalitati de participare: postarea unei/unor imagini foto sau a unui/unor linkuri din platforma Youtube.com catre videoclip(uri) prin care sa demonstreze pasiunea minorului pentru fotbal si incarcarea unui eseu sau completarea unui chestionar in cadrul aplicatiei. 

In cadrul prezentei Campanii se va acorda un premiu, constand in ocazia de a participa la Tabara Internationala de Fotbal Cupa Coca-Cola ce va avea loc in Rio, Brazilia in perioada 10.06.2014- 15.06.2014. Perioada totala a calatoriei este estimata la perioada 09.06.2014 – 16.06.2014 si poate varia cu 2-4 zile datorita variabilelor in ceea ce priveste transportul aerian. 

Premiul are urmatoarele componente pentru o singura persoana: 

  • a. Bilet avion dus-intors asigurat de catre Organizator, cu plecare din Bucuresti
  • b. Asigurarea de sanatate si taxele de transport; Cazare 5 nopti in cadrul Taberei cu toate mesele incluse pe perioada sederii
  • c. Participarea in cadrul si pe durata Taberei la turneul de fotbal Copa Coca-Cola Camp la care Participantul castigator va lua parte in calitate de jucator
  • d. Bilet nominal de acces la meciul de deschidere al Cupei Mondiale de Fotbal