Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-01-06. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o excursie de un weekend la munte, cu unul dintre modelele Dacia, un aparat foto digital Samsung Galaxy, o consola Nintendi Wii sau o miniatura

Persoanele care doresc sa participe la Campania "Destinatie: Vacanta de iarna" derulata in intervalul 23.12.2013 - 05.01.2014, trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii cumulativ:

 • sa fie fani ai paginii de Facebook prin apasarea butonului Like
 • sa acceseze aplicatia creata de catre Organizatorul pe pagina de Facebook Dacia Romania si sa se inscrie la aceasta Campanie

Aceasta activare se desfasoara in doua etape:

 • A. Toti participantii vor accesa aplicatia creata de catre Organizator pe pagina de Facebook Dacia Romania. Prima pagina, va reprezenta un model Dacia pe care Participantii vor trebui sa il ghiceasca. In cazul in care nu vor ghici modelul, participantilor le va pune la dispozitie o serie de 3 indicii care vor aparea treptat. In aplicatie vor fi prezentate 7 modele Dacia, care vor aparea aleatoriu. In cazul in care participantul a ghicit modelul, acesta va fi invitat sa completeze formularul cu datele personale, pentru a intra in tragerea la sorti pentru premiile zilnice si pentru premiile finale.
 • B. Participantii care au ghicit modelul prezentat de catre Organizator, dupa ce isi completeaza datele personale, vor avea posibilitatea sa invita intre 2 si 4 prieteni in aplicatie, pentru a putea participa la tragerea la sorti pentru un premiu surpriza. Castigatorul premiului surpriza se desemneaza tot prin tragere la sorti, iar la tombola vor participa numai participantii ai caror prieteni au acceptat invitatia.

Premiile campaniei:

In cadrul campaniei "Destinatie: Vacanta de iarna", se acorda urmatoarele premii:

 • Premiile zilnice: in fiecare zi, se efectueaza o tragere la sorti pentru ziua anterioara, la care participa toti jucatorii care au ghicit modelul Dacia. Fiecare model ghicit, reprezinta o sansa in plus la tragerile la sorti. Zilnic se desemneaza 10 castigatori. Premiile acordate constau in miniaturi Dacia.
 • Premiile finale: toti participantii la aceasta campanie vor participa la o tragere la sorti finala, care va fi organizata in maxim 10 zile de la incheierea campaniei, in prezenta unui notar public. Premiile finale sunt urmatoarele:
  • Premiul 1: 1 aparat foto digital Samsung Galaxy GC110 Wifi - cu sistem operare Android 4.1
  • Premiul 2: 1 Consola Nintendo Wii U Basic Pack, 8 GB
  • Premiul 3: 1 MyKronoz-ZeWatch
 • Premiul surpriza: Toti participantii care si-au invitat prietenii in aplicatie, iar acestia au acceptat invitatia, vor intra intr-o tragere la sorti pentru premiul surpriza, care consta intr-o excursie de un weekend la munte, cu unul dintre modelele Dacia stabilit de Organizator. Premiul include cazare cu pensiune completa pentru 1 noapte, pentru maxim 5 persoane si contravaloarea carburantului aferent excursie.