Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o excursie de 3 zile pentru doua persoane intr-unul din cele mai frumoase locuri din Romania sau o punga DERO Prospetime Pura 6 kg zilnic!

Concurs: Castiga o excursie de 3 zile pentru doua persoane intr-unul din cele mai frumoase locuri din Romania sau o punga DERO Prospetime Pura 6 kg zilnic!

Alege cel mai frumos loc din Romania, alaturi de Clabucel si Dero!

Treci prin oricare dintre cele 99 de locuri DEROmania, voteaza-le pe cele care iti plac, lasa un comentariu, distribuie, invita un prieten sa participe sau incarca o poza si poti castiga premiul zilnic sau o excursie de trei zile pentru doua persoane intr-unul din cele mai frumoase locuri din Romania!

PERIOADA SI ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI: Campania este organizata si se desfasoara in perioada 20 august 2013 ora 14:00 – 15 septembrie 2013 ora 23:59 pe intreg teritoriul Romaniei, in spaţiul virtual corespunzător web site-ului accesibil la adresa www.facebook.com, concret http://www.facebook.com/DERORomania.

MECANISMUL CAMPANIEI: Pentru a se inscrie in Campanie, participantii trebuie sa respecte pasii descrisi in continuare:

 1. Participantii trebuie sa se logheze pe www.facebook.com;
 2. Sa dea Like paginii DERORomania;
 3. Sa acceseze aplicatia “Locuri DEROmania” unde vor gasi cele 99 de locuri participante la concurs (11 locuri pentru fiecare din cele noua regiuni ale Romaniei) conform Anexei 1 la Regulament; aceste locuri sunt destinate selectiei de catre participanti doar pentru realizarea inscrierii in aplicatie; marele premiu al Campaniei va fi ales de castigator, dupa desemnarea acestuia, dintre cele 3 locatii mentionate in Anexa 2; la inscrierea in aplicatie, participantul isi va exprima acordul pentru preluarea numelui si adresei sale de e-mail in vederea inscrierii in Campanie, desemnarii castigatorilor si contactarii acestora.
 4. Sa accepte termenii si conditiile aplicatiei “Locuri DEROmania”;
 5. Sa aleaga locul preferat si sa il sustina prin intermediul uneia din urmatoarele actiuni:
  • Vot. Pe durata Campaniei, utilizatorii pot vota un loc o singura data.
  • Comentariu. Comentariile vor fi supuse unui filtru, urmand sa fie aprobate numai cele care privesc subiectul pus in discutie, care nu aduc injurii altor utilizatori ori Organizatorului, nu contin expresii jignitoare, frivole, care incalca ordinea publica sua bunele moravuri etc..
  • Share.
  • Adauga poza. Pozele uploadate de catre utilizatori vor trece printr-un proces de aprobare realizat zilnic de catre Organizator, cu exceptia zilelor nelucratoare; pentru materialele incarcate in zile nelucratoare, aprobarea se va realiza in prima zi lucratoare urmatoare. Pentru ca acestea sa fie acceptate, pozele trebuie sa ii apartina userului, sa fie decente, sa nu incalce ordinea publica sau bunele moravuri, ori drepturile unor terti si sa reprezinte locul respectiv. Participantul isi asuma raspunderea pentru continutul materialelor incarcate in cadrul aplicatiei, Organizatorul fiind exonerat de orice raspundere in acest sens.
  • Invita prieten.

Utilizatorii aplicatiei, care interactioneaza cu aplicatia in oricare din modurile mentionate de mai sus pot castiga zilnic, prin tragere la sorti un pachet de DERO 2in1 Prospetime Pura 6kg. In fiecare zi a Campaniei se acorda un singur premiu. Tragerea la sorti are loc zilnic la orele 12:00, dintre utilizatorii care au interactionat cu aplicatia de la inceputul Campaniei si pana la tragerea la sorti respectiva, cu exceptia celor ce au fost deja extrasi la o tragere la sorti anterioara. Pentru desemnarea castigatorilor din zilele de sambata si duminica sau din zilele de sarbatori legale, extragerile la sorti vor avea loc in prima zi lucratoare, la ora 12.00. Un participant nu poate castiga decat un singur premiu zilnic, indiferent de cate ori a intrat in aplicatie si a avut activitate in cadrul acesteia.

Dintre utilizatorii care au intrat in aplicatie si au inscris si o poza se va organiza, la finalul Campaniei tragerea la sorti a castigatorului marelui premiu al Campaniei.

Participantul la această Campanie trebuie să fie un "posesor legal" al unei adrese de email în perioada Campaniei.

PREMIILE: In cadrul acestei Campanii, se acorda urmatoarele premii:

 • 27 de pungi DERO Prospetime Pura 6 kg
 • o excursie de 3 zile (2 nopti)

Castigatorii pungilor Dero desemnati, sunt anuntati zilnic pe pagina Campaniei pana la ora 18:00.

La sfarsitul Campaniei, respectiv in data de 16.09.2013, dintre utilizatorii aplicatiei care au inscris cel putin o poza in Campanie, va fi extras, in urma unei trageri la sorti, marele castigator al unei excursii (se va extrage si o rezerva). Premiul consta in:

 • cazare si masa (3 mese/zi) pentru 2 nopti (3 zile) pentru 2 persoane (beneficiarul si un insotitor desemnat de acesta) intr-una dintre cele 3 locatii (Conacul Ursului, drumul DN7C (Transfagarasan) la km 104, Conacul Archia, Sat Archia , nr.92 , jud Hunedoara, Casa Mosului, Cartisoara nr. 395, Sibiu, Transilvania), aleasa de castigator, in valoare maxima de 2000 RON, TVA inclus, in functie de locatia aleasa de catre castigator,
 • costurile de transport in regia proprie a castigatorului din locatia de domiciliu a castigatorului si pana in locatia aleasa, in limita valorica de 500 RON.

Perioada exacta a excursia va fi va putea fi aleasa de castigator dintr-un interval de maximum 2 luni de la validarea castigatorului. Castigatorul are posibilitatea sa aleaga perioada excursiei din intervalul mentionat anterior si destinatia din lista pusa la dispozitie de catre Organizator in Anexa 2, in cel mult 2 saptamani de la data validarii sale.

Marele castigator va fi anuntat pana cel mai tarziu la data de 18.09.2013. Datele legate de excursie vor fi transmise castigatorului prin e-mail pe adresa comunicata de acesta la momentul validarii telefonice, iar banii necesari transportului vor fi depusi cu o zi inainte de plecarea in excursie, in contul bancar mentionat de catre castigator prin e-mail.

PARTICIPA LA CONCURS!