98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
26
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o excursie de 2 zile la hotel Cota 1400 din Sinaia pentru 2 persoane!

 admin  2014.01.20  Vacante,Trageri la sorti  3593

concurs evomag

Campania „Aboneaza-te si castiga cu newsletterul evoMAG!” se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei incepand cu 20 ianuarie 2014  – 14 februarie 2014

La campania „Aboneaza-te si castiga cu newsletterul evoMAG!” poate participa orice persoana fizica sau juridica care se aboneaza la Newsletter-ul www.evoMAG.ro incepand cu perioada 08 octombrie 2013. Participarea la Campanie nu este conditionata de achizitia vreunui produs. La campania „Aboneaza-te si castiga cu newsletterul evoMAG!” participa toti abonatii la newsletter prezenti in baza de date evoMAG cu cont activ, fara dezabonari in prealabil si care au deschis 
cel putin 1 (o ) data newsletterul evoMAG. La campania „Aboneaza-te si castiga cu newsletterul evoMAG!” participa toti abonatii la newsletter care sunt si fani paginii de Facebook evoMAG cumulativ. 
Participantii trebuie sa detina cetatenie sau rezidenta romana, in cazul persoanelor fizice, si in cazul persoanelor juridice, sa fie persoane juridice romane cu sediul pe teritoriul Romaniei.

Premiile Campaniei pentru perioada 20 ianuarie 2014 –14 februarie 2014 sunt:

  • o excursie de 2 zile la hotel Cota 1400 din Sinaia pentru 2 persoane cu cazare + mic dejun si un voucher de 200 LEI la Scoala de ski Pingu

PARTICIPA LA CONCURS

concurs evomag concursuri online castiga o excursieNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.