Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-31. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o excursie de 2 persoane la Praga, un smartphone, un iPad, un e-book reader, doua televizoare TV LED, doua camere digitale sau unul din cele 20

Concurs: Castiga o excursie de 2 persoane la Praga, un smartphone, un iPad, un e-book reader, două televizoare TV LED, două camere digitale sau unul din cele 20 de vouchere de cumpărături!

La Penny Market cumpărăturile devin un joc cu şanse multiple de câştig! 

Ia cu tine cardul Penny Fan Game de fiecare dată când vii la Penny Market! Astfel, in fiecare săptămână poti sa ai parte de reduceri incredibile, accesibile exclusiv posesorilor de card!

Premii irezistibile în fiecare lună:

  • Lunar, se va trage la sorţi dintre toate seriile de carduri folosite in luna respectiva, câştigătorul voucherelor de cumpărături în valoare de 4 000 lei! Cu cât foloseşti mai des cardul, cu atât mai mare este şansa ta de a câştiga!
  • Marele premiu anual! Penny Fan Game îţi poate aduce cel mai frumos cadou de Sărbători! Prin tragerea la sorţi anuală, poţi fi fericitul câştigător al Marelui Premiu!

Reduceri substanţiale în fiecare saptamana si numeroase surprize! 

Posesorii cardului Penny Fan Game beneficiază săptămânal de reduceri substanţiale la numeroase produse. Alături de multe premii grozave, Penny are întotdeauna ceva în plus pentru fanii săi devotaţi: preţuri promoţionale pentru produsele noi şi nenumărate trageri la sorţi suplimentare. 

Actualizează-ți datele cardului Penny Fan Game și poți câștiga o excursie de 2 persoane la Praga, un smartphone, un iPad, un e-book reader, două televizoare TV LED, două camere digitale sau unul din cele 20 de vouchere de cumpărături!