Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o excursie culinara in Valencia sau unul dintre cele 60 de cosuri cu produse proaspete Agricola!

Concurs: Castiga o excursie culinara in Valencia sau unul dintre cele 60 de cosuri cu produse proaspete Agricola!

Participă la cea mai renumită competiție culinară a sezonului!

Bucătarul Familiei - locul de întâlnire al celor pentru care mâncarea înseamnă mai mult decât suma tuturor ingredientelor

Agricola susține și premiază pasiunea pentru gătit -suntem alături de cei pentru care mâncarea este o artă, iar prospețimea și calitatea ingredientelor folosite este norma.

Am creat Bucătarul Familiei din dorința de a oferi pasionaților de gătit posibilitatea de a se exprima creativ! Diversitatea probelor ne permite să lansăm provocări interesante prin intermediul cărora atât bucătării amatori cât și cei profesioniști își pot testa competențele culinare și pot dobândi competențe noi. Sub atenta îndrumare a renumitului Chef și blogger culinar - Adrian Hadean - ai oportunitatea de a-ți testa aptitudinile și cunoștințele în domeniul culinar. Pe întreg parcursul competiției Bucătarul Familiei, Chef-ul îți va oferi sfaturi, prezentându-ți probele pe care le ai de parcurs în vederea atingerii punctajului maxim și te va premia ori de câte ori ai atins un nivel superior în cadrul competiției, oferindu-ți o serie de Diplome culinare care dau seama de evoluția ta.

Dacă parcurgi toate probele și vei deține un portofoliu bogat de rețete inovative, vei atinge nivelul cel mai ridicat de competențe, câștigând titulatura de Masterchef!

Alături de diplomele de merit acordate de Adrian Hadean, poți câștiga săptămânal unul dintre cele 60 de coșuri cu produse proaspete Agricola, oferite în competiție sau unul dintre cele trei premii experiențiale: una din cele două invitații la Agricola Bacău -Neam de gospodari, pentru a experimenta modul în care se realizează cele mai proaspete produse din carne de pui sau o excursie culinară în Valencia, împreună cu maestrul culinar Adrian Hadean!

Concursul se va desfăşura în perioada 09 septembrie - 07 octombrie 2013.

PARTICIPA LA CONCURS!

Regulamentul concursului il gasiti AICI.