108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
10
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o excurise la Venetia, pentru 2 persoane!

   2013.01.28    1214

Concurs: Castiga o excurise la Venetia, pentru 2 persoane!

Concursul “MINISEJUR ROMANTIC LA VENETIA” se desfasoara in perioada 25 ianuarie 2013 - 21 februarie 2013 inclusiv. Premiul consta într-o excursie la Venetia, pentru 2 persoane, in luna aprilie. Pentru a se inscrie la concurs, participanţii trebuie sa indeplineasca in mod cumulativ urmatoarele conditii:
  • să faca o comanda de pe site-ul www.lenjeriamea.ro, in valoare de minim 99ron;
  • să se inscrie la newsletter;
  • să accepte ca aplicatiile FB ale organizatorului sa aiba acces la datele personale ale utilizatorului, dar si a adresei de email, a numelui de utilizator si dreptul de publicare mesaj pe wall-ul ("peretele") utilizatorului si în scopul unei eventuale înştiinţări cu privire la câştig.
PARTICIPA LA CONCURS!  
Lenjeria Mea

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.